25 / 04 / 2024

Gölcük kentsel dönüşüm

Gölcük kentsel dönüşüm

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Gölcük'e kentsel dönüşüm kapsamında 541 daire yapılacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen yeni sanayi sitesi ve Deniz Evleri hakkında açıklamalar yapı. Proje kapsamında 80 bin metrekarelik alana 541 daire yapılacak.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde hayata geçirilen 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmalarında inşatlar hızla yükseliyor.

Başbakan Yıldırım: Artık yatay mimariyi geliştireceğiz!

Başbakan Binali Yıldırım TOKİ tarafından Kocaeli Gölcük'te yürütülen Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde, depreme karşı şehirleri çevre bilinciyle kurmanın önemli olduğunu vurguladı.

Gölcük Sanayi Sitesi Haziran 2018'de tamamlanacak!

Gölcük Belediyesi'nin 3 bölgede başlattığı kentsel dönüşüm son sürat devam ediyor. İşte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in kentteki dönüşümle ilgili yaptığı açıklamalar...

Gölcük yeniden doğdu!

Gölcük, yeni yaşam alanları, spor tesisleri, parkları ve insanların yoğun ilgi gösterdiği sahiliyle 18 yılın ardından facianın acı izlerinden uzak modern bir kent görünümüne kavuştu.

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli bugün atılacak!

Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki Yeni Gölcük Sanayi Sitesi'nin temeli bugün saat 15:00'da atılacak. Törene tüm vatandaşlar davet edildi.

Gölcük'teki dönüşüm rantsal algılanmamalı!

Gölcük Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk meclis toplantısını dün Belediye Meclis Toplantı salonunda, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirdi.

Kentsel dönüşümde insanlar mağdur edilmemeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Grup Başkan Vekili Zafer Şimşek geçtiğimiz akşam parti binasında Kentsel Dönüşüme yönelik çalışmalarına ilişkin görüşlerini ifade etti.

Gölcük Denizevler bölgesindeki binalar boşaltıldı!

17 Ağustos 1999’daki büyük deprem felaketinden buyana afet bölgesi ilan edilen, Gölcük Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırılan Gölcük Denizevler bölgesindeki binaların büyük bölümü sahipleri tarafından boşaltıldı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm yıl sonunda başlıyor!

Gölcük’te yapılacak kentsel dönüşümün önemli ayaklarından biri olan yeni sanayi sitesi ile ilgili proje çalışmaları sürüyor. İlk kazmanın da yılsonuna kadar vurulması hedefleniyor

Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var" dedi

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Gölcük kentsel dönüşüm Haberi

Gölcük kentsel dönüşüm

Gölcük merkezinde bulunan Coşkun Otel Binası ile ilgili Kentsel Dönüşüm kapsamında yapılmış olan başvuru, Temmuz ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kabul edilerek onaylandı.

Gölcükgündem'de yer alan habere göre; Atatürk Bulvarının üzerinde metruk bir şekilde olan eski Coşkun Otel binasının kentsel dönüşüm kararı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından onay verildi. Bina hissedarlarından konuyla ilgili birkaç gün içerisinde açıklama yapılması bekleniyor.

Gölcük depreminin sembolü olan binalar...