19 / 04 / 2024

Gölde Luxe Konutları fiyat

Gölde Luxe Konutları fiyat

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.

Gölde Luxe Konutları fiyat!

Gölde Luxe Konutları fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 109 bin lira olarak belirlendi. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 2+1 dubleks konut tipleri bulunuyor...

Gölde Luxe Konutları teslim tarihi!

Gölde Luxe Konutları teslim tarihi Eylül 2015 olarak belirlendi, fiyatların 109 bin liradan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 2+1 dubleks konut tipleri bulunuyor...

Gölde Luxe Konutları 'nda 189 bin liraya 2+1!

Gölde Luxe Konutları'nda fiyatlar 109 bin liradan başlıyor, projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 2 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor...

Gölde Lüxe Konutları 2 proje fiyatları!

Arsa alanı 20 dönüm olan Gölde Lüxe Konutları 2 projesi Ata Yıldız Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Gölde Lüxe Konutları 2 proje fiyatları 139 bin TL'den başlayarak değişiyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Konutları fiyat!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Konutları fiyat listesine göre standart konutlar 181 bin 433 TL'den başlıyor. Projede ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Konutları başvuru!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi Konutları başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Peşinat bedelinin 18 bin 143 lira olduğu projede daire fiyatları 181 bin 433 TL'den başlangıç gösteriyor.

Aksaray Güzelyurt TOKİ Konutları kura sonucu!

Aksaray Güzelyurt TOKİ Konutları kura sonucu bugünden itibaren gerçekleşecek. Ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Ev fiyatlarının 181 bin 433 TL'den başlangıç gösterdiği Ankara Mamak Gülseren'de peşinatlar 18 bin 143 liradan başlıyor.

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.

Güzelyurt Sosyal Konutları için Enerji Kimlik Belgesi alındı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin ilk etabı olan Güzelyurt Sosyal Konutları için enerji kimlik belgeleri B sınıfı olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Gölbahçe Konutları Sultanbeyli fiyatlar!

Gölbahçe Konutları Sultanbeyli fiyatları 275 bin liradan başlayarak değişiyor. Sur Yapı'nın yeni konut projesi Sultanbeyli Gölbahçe Evleri'nde 227 adet daire yer alıyor...

Konya Meram Gödene TOKİ Konutları kura çekilişleri!

Konya Meram Gödene TOKİ Konutları kura çekilişleri 2 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Aylık 292 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Konya Meram Gödene TOKİ Konutları kura çekimi!

Konya Meram Gödene TOKİ Konutları kura çekimi kapsamında 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Başvuru süreci sona eren projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Göztepe Yonca Konutları fiyat listesi!

9 kat şeklinde inşa edilen proje İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Göztepe' de yükseliyor. Göztepe Yonca Konutları fiyat listesi kapsamında 800 bin TL' den başlıyor.

Göztepe Yonca Konutları teslim tarihi!

Dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Göztepe 'de yer alıyor.. Göztepe Yonca Konutları teslim tarihi Ocak ayı 2017 yılında yapılması belirlendi.

Göztepe Yonca Konutları satış ofisi!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe'de bulunan proje 9 kat şeklinde yükseliyor. Göztepe Yonca Konutları satış ofisi telefon numarası 0 216 358 12 12 olarak belirlendi.

Gölde Luxe Konutları fiyat Haberi

Gölde Luxe Konutları fiyat

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Şehrin başkent oluşundan kaynaklanan disiplinin, hayatın her alanına yansıdığını söyleyen Başarı, ne istediğini bilen tüketicilerin talepleri karşısında sosyal donatılı konut projelerinin şekillendiğini. Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti. 


'Çağın ihtiyaçlarına göre yapılandırdık' 


Nalan Başarı, "Yüzde 80'i yeşil alan ve sosyal tesislerden oluşan Gölde Luxe Konutları; Eryaman'ın merkezinde, güvenlikle donatılmış, geniş sosyal imkanları olan, kalitesi yüksek bir yaşam alanı. Başkentimin ihtiyacı olan her şeyi aynı çatı altında buluşturan projemizi, çağın ihtiyaçlarına göre yapılandırıyoruz. Gölde Luxe Konutları'nda teknik servis hizmeti de veriliyor. Gelişimin tek şartı çağın gereksinimlerine uymaktan geçiyor" diye konuştu. 



Posta Ankara...