28 / 03 / 2024

Golden Gate İnşaat Emlakçılık İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Golden Gate İnşaat Emlakçılık İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Golden Gate İnşaat Emlakçılık İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ehab A.E. Asawe, Alı F. A. Alnazlı, Hatem J. M. Owıda ce Osama K.M. Alkurd ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Golden World İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Golden World İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL Selma Navruz tarafından kuruldu.

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. kuruldu!

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Ap Sea Gate projesinde yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın! Yaşam başladı!

Şani İnşaat Taah San Tic. A.Ş güvecesiyle Bodrum'da yükselen Ap Sea Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın. Peki, Ap Sea Gate ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Şahin tarafından kuruldu.

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Nassar tarafından kuruldu.

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Alı Ilbeygı tarafından kuruldu.

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Harun Kaplan tarafından kuruldu.

Ap Sea Gate Bodrum 10 soruda bütün detaylarıyla!

Şani İnşaat imzalı Ap Se Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu.  Peki, Ap Sea Gate Bodrum'da villaların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Ap Sea Gate Bodrum!

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Anar Mammadov tarafından kuruldu.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Golden Eagle Gayrimenkul İnşaat Ve Sportif Faaliyetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Eagle Gayrimenkul İnşaat Ve Sportif Faaliyetler Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  25 milyon TL sermaye bedeli ile Askhab Gıtaev Ve Iaragı Gıtaev tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi kuruldu!

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldırım tarafından kuruldu.

Golden Gate İnşaat Emlakçılık İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Golden Gate İnşaat Emlakçılık İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Golden Gate İnşaat Emlakçılık İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Ehab A.E. Asawe, Alı F. A. Alnazlı, Hatem J. M. Owıda ce Osama K.M. Alkurd ortaklığında  kuruldu. 


Golden Gate İnşaat Emlakçılık İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Golden Gate İnşaat Emlakçılık İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Her Türlü İnşaat Taahhüt İşleri; Konut, İşyeri, Ticarethaneinşaatlarını Yapmak, Satmak, Kendi Hesabına Arazi Ve Arsalar Almak Bunlar Üzerinde Veya Başkalarına Ait Arsa Ve Araziler Üzerinde Kat Karşılığı...