19 / 04 / 2024

Gönye Proje Tasarım

Gönye Proje Tasarım

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

Gönye Proje Tasarım'dan dekorasyon önerileri!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, baharın gelmesiyle birlikte düğün sezonunun da açıldığı şu günlerde yeni evlenen çiftlerin birlikte yaşayacakları mekanları dekore ederken dikkat etmeleri gereken püf noktalarını yorumladı...

Gönye Proje Tasarım çocuk odaları tasarlıyor!

Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal öncülüğündeki Gönye Proje Tasarım ekibi, ele aldıkları tüm konut projelerinde çocukların yaş gruplarına göre çocuk odaları tasarlıyor…

Gönye Proje Tasarım, Park Mavera tasarımı ile dikkat çekiyor!

İnşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle çözüm ortaklığı yapan Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal’ın iç mekan tasarımını üstlendiği Park Mavera Satış Ofisi, tasarım kurgusuyla dikkat çekiyor.

Gönye Tasarım'dan çevreci iç mekanlar!

Pek çok markalı projenin iç mekanlarına imza atan Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Satış ofislerindeki yeni trendler!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Evcen ve İç Mimar Ardal, yatırımcı firma ve müşterileri için güvenli bir pazarlama ortamı oluşturan ve yeni nesil gayrimenkul projeleri için vazgeçilmez bir önem taşıyan ‘satış ofisleri’ndeki son trendleri analiz etti.

Gönye Proje Tasarım hedeflerine uygun büyüyor!

Gönye Proje Tasarım, özellikle 2015 yılında imza attığı yeni projeler ve çalışan sayısındaki artış nedeniyle, 2016 ve sonrası büyüme hedeflerine de uygun olarak büyüyor.

Gönye Proje Tasarım'dan ev dekorasyonunun modası!

Türkiye’nin büyük inşaat projelerine iç mimarlık çözüm ortağı olarak katkı sağlayan Gönye Proje Tasarım, 2016 yılında ev dekorasyonunun modasını anlattı. 2016’da evler, “esinini yaşamın kendisinden alan bir tarzda dekore edilecek.

Gönye Proje Tasarım, Konut Konferansı 2015’e katıldı!

Gönye Proje Tasarım, Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Konut Konferansı 2015’te konuşmacılar arasında yer aldı. Şirket kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, konferansta konuştu.

Gönye Proje Tasarım Makyol Yaşam'ın örnek dairelerini tasarladı!

Gönye Proje Tasarım, dekorasyon çalışmasını üstlendiği Makyol Yaşam projesinin örnek dairesindeki mobilyaların tasarımını da gerçekleştirdi.

Gönye Proje Tasarım, Bahçekent Avrupark'ı tasarlayacak!

Gönye Proje Tasarım, Cihan İnşaat ve Konut Yapı'nın yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla İstanbul Bahçekent'te hayata geçirdiği Avrupark'ı tasarlayacak.

Gönye Proje Tasarım A'Design Award'ta ödül aldı!

Gönye Proje Tasarım, Sampa Otomotiv’in ofis binası projesiyle, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da ödüle layık görüldü.

Nidapark Seyrantepe’de çevreci iç tasarım uygulanıyor!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Florya Ofispark'tan Nefes Alan Ofis konsepti!

Gönye Proje Tasarım'ın iç mimari çalışmalarını gerçekleştirdiği yeni projesi Florya Ofispark, alışılmış ofis hayatı kurallarının dışına çıkıp Nefes Alan Ofis Konseptiyle iş hayatına yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Kuruldu!

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Şişli’de 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Mevlüt Okan Hazinedaroğlu tarafından kuruldu.

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Göktaş tarafından kuruldu.

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bbugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öz tarafından kuruldu.

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

Artev İnşaat Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Artev İnşaat Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Yıldırım tarafından kuruldu.

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Sarı tarafından kuruldu.

Akkurt Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkurt Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Eşkin tarafından kuruldu.

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Oğuz Demir tarafından kuruldu.

Normal Mimarlık Proje Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Normal Mimarlık Proje Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Numan Enrico Şansal tarafından kuruldu.

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Marc Sanchez Villenna ve Hilal Ş.Sanchez Villena ortaklığında kuruldu.

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ali Karslı, Cem Karakuş ve Ödül Kılıçoğlu ortaklığında kuruldu.

Gönye Proje Tasarım Haberi

Gönye Proje Tasarım

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, Akyapı firmasının merkez ofisinde konforun ve fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu, estetik olarak da keyifle vakit geçirilebilecek çalışma alanları tasarlamayı hedeflemiş. 

Üç kattan meydana gelen ofisin bütününde modern ve şık bir çizgi yakalayan Gönye Proje Tasarım, şirket çalışanlarının genç yaş ortalamasını da göz önünde bulundurarak dinamik bir tasarıma imza atmış.

Akyapı firmasının kendi inşa ettiği Metro34 ofis binasının son üç katını şirket merkezi olarak planlamaları nedeniyle ofisin iç mimari tasarımına imza atan Gönye Proje Tasarım, her bir katı ayrı işlevler doğrultusunda tasarlayarak kullanıcılara en uygun mekansal kurguyu oluşturdu.

Gönye Proje Tasarım, birinci kattaki brüt taştan yapılan duvar kaplamayla...