25 / 04 / 2024

Göreme Açık Hava Müzesi

Göreme Açık Hava Müzesi

Peribacaları, kayadan oyma evleri, vadileri ve sıcak hava balonlarıyla tarih ve kültürün bir arada bulunduğu, yılda yaklaşık 2,5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesinde hafta sonu yoğunluğu dikkat çekti.

Kapadokya'daki konaklama tesisleri yüzde 80 doldu!

Ramazan Bayramı nedeniyle yorgunluklarını turistik bölgelerde atmak isteyen yerli ve yabancı turistler Kapadokya'ya koştu. Bunun üzerine Kapadokya'da yer alan konaklama tesislerindeki doluluk oranı yüzde 80'i buldu...

Kapadokya 2 milyon 327 bin 744 yerli ve yabancı turist çekti!

Türkiye'nin önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesini bu yılın 10 ayında 2 milyon 327 bin 744 yerli ve yabancı turist ziyaret etti...

Kapadokya konaklama tesisleri bayramda yüzde 80 doluluğa ulaştı!

Türkiye'nin peribacaları, kayadan oyma otelleri ve sıcak hava balonculuğu ile ünlü turizm merkezi Kapadokya'daki konaklama tesislerinde, Ramazan Bayramı süresince doluluk oranı yüzde 80 oldu

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Hoover bulaşık makinesinin özellikleri sizi şaşkına çevirecek! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Kalabalık bir ailemiz var diyenler için Hoover bulaşık makinesi,16 kişilik yıkama kapasitesine sahip olmasının yanında, 12 standart olmak üzere 19 ilave yıkama programı ile görenleri şaşkına çeviriyor.

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Tek tek duyuruldu! Gören şaşkına döndü! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Güncel buğday, arpa, mısır fiyatları borsa borsa araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Tek tek duyuruldu! Gören şaşkına döndü! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

3600 ek gösterge şaşkına çevirdi! İkramiye ve maaşlar peş peşe artıyor! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merakla beklenen memur zammı yüzde 30 olarak açıklanmıştı. Memurlar bir artışı da 3600 ek gösterge ile yaşayacak. 3600 ek gösterge şaşkına çevirdi! İkramiye ve maaşlar peş peşe artıyor! Şimdi bu rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasını gören şaşkına döndü! Peş peşe açıklanan zamlı rakamlara şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasını gören şaşkına döndü! Şimdi peş peşe hesaplanan rakamlara bakın!

Beklenen oldu! Euro kurunda son dakika sürprizi görenleri şaşkına çevirdi! Elinde Euro olanların acil bakması gerek

Euro kurunda haraketlilik devam ederken vatandaşlar 2023 yılında ulaşacağı rakamları merak ediyor. Beklenen oldu! Euro kurunda son dakika sürprizi görenleri şaşkına çevirdi. Elinde Euro olanların acil bakması gerek...

Memur Ocak zamlı maaşları tek tek hesaplandı! Memur ocak zammı yüzde kaç olacak? Gören şaşkına döndü!

Memur Ocak zammının belli olması için resmen sayılı günler kaldı. Memur Ocak zamlı maaşları tek tek hesaplandı! Memur ocak zammı yüzde kaç olacak? Gören şaşkına döndü!

Gümüş fiyatlarını gören şaşkına döndü! Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Talep patladı, peş peşe açıklandı!

Geçtiğimiz hafta, Uluslararası bir ticaret izleme raporuna göre, dünyanın gümüş açığına yöneldiğine dikkat çekildi. Peki gümüş fiyatlarını neler bekliyor? Gümüş fiyatları yükselecek mi? İşte yatırımcıların ve elinde gümüş olanların merak ettiği o soruların yanıtları...

Toyota Yaris Cross'un fiyatı görenleri şaşkına çevirdi! İşte Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Japon otomotiv devi Toyota’nın en yeni SUV’u olan Yaris Cross’un kasım ayı fiyat listesi görenleri şaşkına çevirdi. SUV model olarak uygun fiyatlı alınabilecek en popüler otomobil modelleri arasında yer alıyor. Peki Toyota Yaris Cross fiyatı ne kadar? Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

Mercedes Benz A serisi fiyatları görenleri şaşkına çevirdi! İşte Mercedes Benz A serisi 7 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomobil markaları içinde en çok sevilen otomobillerden biri olan Mercedes A serisinin fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Peki Mercedes Benz A serisi ne kadar? Mercedes Benz A serisi fiyatı kaç lira? İşte Mercedes Benz A serisi 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Göreme Açık Hava Müzesi Haberi

Göreme Açık Hava Müzesi

Yabancı turistlerin akınına uğrayan bölgede, hafta sonları öğrenci gruplarının katılımıyla müze ve ören yerlerinde gözle görünür ziyaretçi artışı yaşanıyor.


Türkiye'nin dört bir yanından hafta sonları düzenlenen tur programları ile ilköğretim, lise ve üniversite öğrencileri, müze ve ören yerleri önünde uzun kuyruk oluşturdu.


Göreme Açık Hava Müzesi başta olmak üzere Zelve, Paşabağları, Uçhisar gibi tarihi ve turistik merkezleri ziyaret eden öğrenciler, rehberlerden bilgi...