19 / 04 / 2024

gözde yapı my via

gözde yapı my via

İzmir'de yükselen Myvia Bornova'da fiyatlar 149 bin lira ile 159 bin lira arasında değişiyor, projedeki konut tipleri 1 oda 1 salon olarak tasarlandı

Yabancı turistlerin gözde mekanında büyük arsa satışı! İş insanları bu ihalenin peşinde…

Mülkiyeti belediyeye ait olan ve yabancı turistlerin gözde mekanı olan ilçede arsa satışı yapılacak. İş insanlarının merak ettiği ihalenin detayları belli oldu. İşte ayrıntılar…

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

Konut yatırımı yapılacak en gözde 10 bölge!

Türkiye’nin rekortmen emlak danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş Başaran, konut yatırımı için bu yılın gözde bölgelerini açıkladı.

Gül Proje, Gül İnşaat ve Gül Yapı'dan gayrimenkul kampanyası!

Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı gayrimenkul sektörüne ivme katacak ortak bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre; kampanya dahilindeki konut projelerinde yüzde 20 indirim ya da % 20 peşinat, 120 ay vade ve % 0,70 faiz oranı ile ev sahibi olmak daha kolay hale geliyor.

En gözde yapıların mimarları Otis asansörlerini tercih ediyor!

En gözde yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi Otis asansörlerini tercih ediyor. Otis Türkiye, tüm dünyada ikonik projelere imza atıyor.

MyWay Wins Blue: Gözde Grubu'nda İzmir'e yeni proje!

Gözde Grubu’nun İzmir’in yeni çekim merkezi Çiğli’de yapımına başladığı 830 konuttan oluşan konut projesi, bünyesindeki yapay deniz ve sahili ile dikkat çekiyor.

TEM Point Gül Yapı!

TEM Point Gül Yapı Projesi'nde 686 adet konut bulunuyor. İstanbul Sultangazi'da hayata geçirilen projede peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Gözde Grubu, MyWay markasını lansmana sürecek!

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Gözde Grubu Myvia Wins Evleri!

Toplam 900 adet dairenin yer alması planlanan proje hazırlık aşamasında devam ediyor. Proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek. Gözde Grubu Myvia Wins Evleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Konut kredisi faiz oranlarında Temmuz'un ikinci güncellemesi yapıldı!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında Temmuz ayının ikinci güncellemesi yapıldı. Son güncellemeye göre Denizbank'ın 120 aya kadar yüzde 1,01 olan faiz oranı yüzde 1,03'e yükseldi.

Gözde Grup Bayraklı'da 250 yataklı hastane yapacak!

Gözde Grubu, İzmir Bayraklı'ya 400 milyon TL'lik yatırımla 250 yataklı hastane yapacak. Yönetim Kurulu Başkam Opr. Dr. Kenan Kalı Bayraklı'da 10 yıl içinde 100'e yakın rezidans, ticari alan ve ofis tara binaları yapılmasının öngörüldüğünü söyledi.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

gözde yapı my via Haberi

gözde yapı my via

Gözde Yapı tarafından İzmir'de inşa edilen Myvia Bornova'da konut tipleri 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Bornova'da 2 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselen Myvia Bornova Evleri 7 katlı 2 bloktan meydana geliyor.



Myvia Bornova Konutları'nın fiyatları 149 bin liradan başlıyor, 159 bin liraya kadar yükseliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.



Gözde Yapı My Via Bornova Evleri'nde teslimlerin Mart 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor. Proje lokasyon olarak; Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve Şifa Üniversitesi Hastanesi'ne yakın konumda yükseliyor.



Bornova Myvia'nın sosyal alanları arasında;

Yüzme havuzu,

Cep sineması,

Sauna,

Fitness salonu,

Basketbol sahası,

Playstation salonu,

24 saat güvenlik bulunuyor.



0232 343 24 24

www.myvia.com.tr


Ceren...