26 / 04 / 2024

Göztepe Stadı ihalesi

Göztepe Stadı ihalesi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göztepe ve Karşıyaka statlarının yapım ihalesinin gelecek ay gerçekleştirileceğini söyledi.

Göztepe Stadı'nın ihalesi yapıldı!

20 bin 35 seyirci kapasiteli yeni Göztepe Stadı'nın ön yeterlilik ihalesi İstanbul'da gerçekleşti. Stadın, tesliminden sonra 700 gün içinde inşaatının tamamlanması öngörülüyor.

Göztepe Stadı için Mart ayında ihaleye çıkılacak!

İzmir Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, TOKİ tarafından inşa edilecek Göztepe Stadı için Mart ayında ihlaleye çıkılacağını söyledi. Sepil, "Stadı 20 bin 35 kişilik yapacağız'' dedi.

Göztepe Stadı ihalesi 15 Şubat'ta!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, 15 Şubat'ta ihalesi gerçekleşecek 20 bin 35 kişilik yeni stadın 2018-2019 sezonuna yetiştirileceğini açıkladı.

Göztepe ve Karşıyaka stadı ihaleleri sonuçlandı!

Karşıyaka İlçe Stadı'nın inşaatını 54 milyon 88 bin TL teklif veren Ali Acar İnşaat kazandı. Sonuca itiraz olmaması durumunda 1 ay içinde sözleşme imzalanarak firmalara yer teslimi yapılacak.

Göztepe Stadı ihalesi gerçekleşti!

Karşıyaka Stadı' ndan sonra 15 bin seyirci kapasitesiyle UEFA standartlarında yeniden inşa edilecek Göztepe Gürsel Aksel Stadı' nın ihalesi de gerçekleşti. Stadın bitmesi için firmaya 700 gün süre verilecek...

Göztepe Stadı ihalesinin yasaya uygun olmadığı iddia edildi!

Göztepe Stadı ile ilgili ihalenin, arazi üzerinde mülkiyet sorunu giderilmediği için yasaya uygun olmadığı ileri sürüldü. stadın yapılacağı arazide İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bir şahsın da payı olduğuna dikkat çekildi

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı yarın açılıyor!

Göztepe’de 2 yıl önce yapımına başlanan Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak Pazar günü Beşiktaş maçı ile taraftarlarına kapıları açıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak'ta açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel  26 Ocak Pazar günü Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilk maça ev sahipliği yapacak...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılış için gün sayıyor!

İzmir ekiplerinden Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacak. 2 senedir inşaatı süren stadyumun en geç 17 Ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda koltukların montajına başlandı!

Göztepe'nin yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde koltukların takılmasına başlandı. Koltuklara Göztepe oyuncuları Berkan Emir, Göktuğ Bakırbaş, Atınç Nukan ve Ege Özkayımoğlu oturdu...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Göztepe Stadı tamamlanıyor!

Göztepe Stadı yapım çalışmalarında sona geliniyor. Stadın mimarı Tuğrul Büyükköken, statla ilgili "Stadımızın 15-17 Ocak itibariyle müsabaka oynanmasına hazır hale gelmesi için çalışıyoruz" dedi...

Göztepe Stadı ihalesi Haberi

Göztepe Stadı ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ergün Turan, Göztepe ve Karşıyaka statlarının yapım ihalesinin gelecek ay gerçekleştirileceğini söyledi.


Turan, yaptığı açıklamada, iki yeni stat için sürecin başladığını belirterek, "Mart ayında yapılan yeterlilik ihalelerinin ardından Göztepe Stadı'nın yapım ihalesi 14 Haziran'da Karşıyaka Stadı'nın ise 15 Haziran'da yapılacak." dedi.


Türkiye'de 19 stat yaptıklarını ve bunlardan 8'ini tamamladıklarını kaydeden Turan, "Şu anda İzmir ile ilgili çalışmaları yapıyoruz. İki köklü ve tarihi kulübümüz olan Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stat inşa edeceğiz. Mart ayı içinde projeler için ön yeterlilik ihalesini yapmıştık. Ardından planlar üzerinde bazı itirazlar olmuştu. Bu sorunların çözülmesinin ardından yapım ihalesi için tarih belirledik." diye konuştu.


İzmir'deki iki stadın, modern yapıları ve sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam alanı olacağını anlatan Turan, "Göztepe...