19 / 03 / 2024

Göztepe stadı

Göztepe stadı

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Göztepe'nin yeni stadında son durum!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Fatih Çekirge bugünkü yazısında 60 milyon liraya mal olan stat projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Göztepe Stadı tamamlanıyor!

Göztepe Stadı yapım çalışmalarında sona geliniyor. Stadın mimarı Tuğrul Büyükköken, statla ilgili "Stadımızın 15-17 Ocak itibariyle müsabaka oynanmasına hazır hale gelmesi için çalışıyoruz" dedi...

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalelerinde maliyet farkı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ,İzmir Milletvekili Hamza Dağ'la bir araya geldi. Altuğ, Göztepe ve Karşıyaka statları için düzenlenen yeni ihalelerdeki maliyet farkına dikkat çekti.

Alsancak Stadı yenileme çalışması Temmuz'da başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 28 Nisan'da ihalesini yaptığı İzmir Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmaları Temmuz ayında başlıyor...

Göztepe Stadı için Mart ayında ihaleye çıkılacak!

İzmir Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, TOKİ tarafından inşa edilecek Göztepe Stadı için Mart ayında ihlaleye çıkılacağını söyledi. Sepil, "Stadı 20 bin 35 kişilik yapacağız'' dedi.

İzmir, 2018'de 3 yeni stadyuma kavuşacak!

Vakıf binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen İZVAK Başkanı Ali Erten, İzmir'in gündemindeki stat sorunuyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Göztepe ve Karşıyaka statlarına çözüm ışığı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi, Göztepe ve Karşıyaka statlarının üzerinde bulunduğu arazilerdeki hisselerini stat yapılma koşuluyla bedelsiz olarak devretti.

Aziz Kocaoğlu'nun vaatleri kağıt üstünde kaldı!

Başkan Kocaoğlu’nun seçim bildirgesindeki vaatlerinin kağıt üstünde kaldığını belirten AK Partili Doğan, “İzmir’in 12 yılı boşa gitti. Başkan Kocaoğlu bu gidişle enkaz devredecek” dedi

Karşıyaka ve Göztepe statlarının sorunu TBMM gündemine taşındı!

İzmir’de açılan davalar yüzünden yapımı sekteye uğrayan statlar TBMM’de gündem maddesi oldu. AK Parti Milletvekili Sürekli, “Bu statlar zamanında yapılsa, kulüpler sıkıntı yaşamayacaktı” dedi.

İzmir'e yapılacak statlara belediye engel oluyor!

Anadolu’daki birçok kent modern futbol statlarına kavuştu. Son olarak Beşiktaş, göz kamaştıran stadını açtı. İzmir’de ise yapılması planlanan statlar Büyükşehir Belediyesi yüzünden mahkemelik...

İzmir'e yeniden stat müjdesi verildi!

İzmirli futbolseverler derbide “Stadımızı istiyoruz” protestosu yapmayı önerdi. KSK Başkanı Diniz başkentten stat müjdesi getirdi. Peki İzmir'e stat ne zaman yapılacak?

Yeni Buca Stadı'na yıkım kararı!

Başkan Kocaoğlu'nun açtığı davalarla Karşıyaka ve Göztepe statlarının engellenmesinin ardından bir şok da Buca'da yaşandı. Tribünleri kaçak olduğu için Yeni Buca Stadı'na yıkım kararı çıktı

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı!

Şubat ayı meclis toplantısında eski tarihi Roma İpekyolu üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının başka bir yere taşınması ve Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonrası ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı tartışma konusu oldu.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı yarın açılıyor!

Göztepe’de 2 yıl önce yapımına başlanan Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak Pazar günü Beşiktaş maçı ile taraftarlarına kapıları açıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak'ta açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel  26 Ocak Pazar günü Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilk maça ev sahipliği yapacak...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılış için gün sayıyor!

İzmir ekiplerinden Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacak. 2 senedir inşaatı süren stadyumun en geç 17 Ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda koltukların montajına başlandı!

Göztepe'nin yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde koltukların takılmasına başlandı. Koltuklara Göztepe oyuncuları Berkan Emir, Göktuğ Bakırbaş, Atınç Nukan ve Ege Özkayımoğlu oturdu...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Göztepe Stadı tamamlanıyor!

Göztepe Stadı yapım çalışmalarında sona geliniyor. Stadın mimarı Tuğrul Büyükköken, statla ilgili "Stadımızın 15-17 Ocak itibariyle müsabaka oynanmasına hazır hale gelmesi için çalışıyoruz" dedi...

Göztepe'nin yeni stadı ikinci yarıda açılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, inşaatları süren yeni stadın 19. haftadaki Beşiktaş maçında açılacağını kaydederek “O gün locada olamam, maçı tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğim” açıklamasında bulundu.

Göztepe stadı Haberi

Göztepe stadı

Göztepe'nin, 26 Ocak'ta Beşiktaş'la oynayacağı maçta kavuşmaya hazırlandığı yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde maraton tribününün koltuk montajı da bitirildi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, 219 milyon 800 bin TL'ye mal olan stat, iç inşaat bittikten sonra TFF onayıyla açılacak.

Göztepe'nin Süper Lig'de 26 Ocak'ta Beşiktaş'la oynayacağı ikinci yarının ilk iç saha maçında kavuşmaya hazırlandığı yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde maraton tribününün koltuk montajı da tamamlandı.

Tasarımını geçen aylarda taraftarın sosyal medya oylamasıyla belirlediği tribünde kulübün kuruluş tarihine ithafen, "19GÖZTEPE25" yazısı bulunuyor. Göz-Göz'ün 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadında elektronik bilet bariyerleri ve kamera sistemlerinin montajı da devam ediyor.

Futbol Federasyonu onaylayana kadar cadde tarafındaki kale arkası tribüne de...