19 / 04 / 2024

Göztepe stadyum

Göztepe stadyum

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Muhittin Akbel bugünkü yazısında Göztepe ve Karşıyaka’ya yapılması planlanan stat projelerinden bahsetti.

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Göztepe Stadı için muvafakat!

Göztepe Gürsel Aksel Stadı arazisi üzerinde 1406 metrekarelik hisseye sahip olan Büyükşehir Belediyesi, mevcut stat yerine yapılacak yeni stadyum ve otopark tesisleri inşaatının bir an önce başlayabilmesi için muvafakat verme konusunu Meclis gündeminde.

İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın inşaatı gecikecek mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Göztepe Gürsel Aksel Stadı için bedelsiz hisse devrine "yalnızca stadyum ve otopark" şartıyla razı olması inşaatı geciktirebilir.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı inşaatına ne zaman başlanacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Göztepe Gürsel Aksel Stadı için bedelsiz hisse devrine "yalnızca stadyum ve otopark" şartıyla razı olması inşaatı geciktirebilir.

DKY Göztepe Office Park iletişim!

DKY Göztepe Office Park iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Göztepe Office Park satış ofisi!

Göztepe Office Park satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy İlçe'si Göztepe'de inşa edilecek.

Göztepe Office Park iletişim bilgileri!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Göztepe Office Park projesinde ön talep süreci başladı. Göztepe Office Park iletişim bilgileri detaylarını (0216) 517 9 517 telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi!

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi sadece office park seçeneklerinden meydana gelecek şekilde tasarlandı. Ön talep sürecinin başladığı projede DKY İnşaat çalışmaları bu yıl başlatacak.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Göztepe stadyum Haberi

Göztepe stadyum

Göztepe ve Karşıyaka’ya stat yapılacak ya...

Ağızlarda sakız oldu.

İnternete girin, “Göztepe Stadı” yazın; karşınıza 540 bin sonuç çıkacak.


“Karşıyaka Stadı” yazın, 502 bin sonuç bulacaksınız.

Bu ne demektir?

“Laf çok, icraat yok” demektir


Üzerine vazife olan Spor Bakanı konuşmuş.

Üzerine vazife olmayan milletvekili de...

Ağızlara bir parmak bal çalınmış.

Tadı gidince bir parmak daha sürmüşler.


Akhisar Belediyespor, 4 sezondur Süper Lig’de.

Hala evinde bir kez olsun maç yapmışlığı yok.

Stat işinde yine ihaleye çıkıldı.


İsmi konusunda kafa yoruluyor da işi çabuklaştırıp anahtar teslimi yapmak için çırpınan yok.


Akhisar Stadı’nı da TOKİ yapıyor.

İzmir’in statlarını da TOKİ yapacak!


Başka kentlerin statlarını kısa zamanda bitirip maçlara açan TOKİ’nin, İzmir’le, Akhisar’la bir sorunu mu var acaba?

Neden Akhisar stadı bitirilmiyor?

Neden İzmir statlarının inşaatına başlanmıyor?


Stat konusunun muhatapları laf üretedursun, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu...