17 / 04 / 2024

GROHE refernasları

GROHE refernasları

Paris’teki Best Western Premier Opera Diamond Hotel’in süitlerinde GROHE SPA F-digital Deluxe kullanıldı. GROHE SPA F-digital Deluxe yerleştirilen bu banyolar kişiye özel spa terapileri ile lüks içinde bir keyif sunuyor...

GROHE’den Sense akıllı su sensörü!

Akıllı evler yaratmak için akıllı çözümler sunan GROHE’nin yeni ürünü Sense akıllı su sensörü, her hangi bir durumda ev sahibinin önlem almasını sağlıyor.

GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıtıldı!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE SmartControl yelpazesini genişletti!

Sezgisel bas-çevir butonlar ile mükemmel su kontrolü sunan GROHE SmartControl yelpazesi genişletildi

GROHE ile evinizdeki su baskınlarına karşı gardınızı alın!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

3. GROHE Live!Center Buluşmaları’nda konut projeleri konuşuldu!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen GROHE Live!Center (GL!C) Buluşmaları’nda konut projelerinin en tanınmış 5 mimarlık ofisinin temsilcileri güncel projelerini paylaşıldı.

GROHE, Yeşil Cami İnisiyatifi ile camilerde su tasarrufu sağlıyor!

GROHE’nin camilerde su tüketimini yüzde 30 oranında azaltan Yeşil Cami İnisiyatifi, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu beş ülkede hayata geçirildi.

Grohe Ulaşılabilir Lüks araştırmasının sonuçları şaşırttı!

GROHE ile trend araştırmalarında uzman Zukunftsinstitut’un birlikte gerçekleştirdiği “Ulaşılabilir Lüks” araştırması sonuçları, lüks konseptin geçmişe göre çok daha bireysel, fiyat etiketinden bağımsız ve kitlelerin daha kolay erişebildiği bir noktaya taşındığını gösterdi.

GROHE teknolojiyi banyo ve mutfaklara taşıyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. Teknolojik banyoların öncüsü GROHE fonksiyonellik, tasarruf ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

GROHE, Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden GROHE,Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı. Uzun vadeli kaynak verimliliğine stratejik bir yatırım olarak hayata geçirilen yeni santral ile yıllık karbon salınımı 2.550 ton azaltıldı.

GROHE'ye 4 ödül!

Banyo ve mutfak tasarımında kendini mükemmeliyete adayan GROHE, hem tüketiciler hem de uzmanlar tarafından takdir edilen ilham verici ürünleriyle 4 farklı organizasyondan toplam 9 ödülle döndü.

GROHE refernasları Haberi

GROHE refernasları

Paris Opera Binası’nın ihtişamına hayranlık duyan, kaliteli malzemeleri, tasarımı takdir eden ve gerçek lüksün keyfini sürmeyi sevenlerdenseniz, Paris’teki Hotel Best Western Premier Opera Diamond’ı seveceğinize hiç şüphe yok. Bu dört yıldızlı hotelin sloganı: “Her şeyin biraz daha fazlası” Bu yaklaşım, otelin yedi özel süitindeki duşlarda da kendini gösteriyor. GROHE SPA® F-digital Deluxe yerleştirilen bu banyolar kişiye özel spa terapileri ile lüks içinde bir keyif sunuyor.


Günlük yaşamın monotonluğundan konforlu bir kaçış


Best Western Premier Opera Diamond, Paris’in seçkin 8. bölgesinde, Opera, Place de la Madeleine ve Boulevard Haussmann ile dünyaca ünlü alışveriş merkezlerinin hemen yanı başında bulunuyor. Şık butikler ve mükemmel bistro ve restoranlar ile çevrili olan hotel, Fransa’nın başkentinde keşfe çıkmak için mükemmel bir konumda bulunuyor. Eşsiz bir atmosfer sunan...