24 / 04 / 2024

GROHE SPA yeni ürünleri

GROHE SPA yeni ürünleri

Paris Opera Binası’nın ihtişamına hayranlık duyan, kaliteli malzemeleri, tasarımı takdir eden ve gerçek lüksün keyfini sürmeyi sevenlerdenseniz, Paris’teki Hotel Best Western Premier Opera Diamond’ı seveceğinize hiç şüphe yok...

GROHE’den Sense akıllı su sensörü!

Akıllı evler yaratmak için akıllı çözümler sunan GROHE’nin yeni ürünü Sense akıllı su sensörü, her hangi bir durumda ev sahibinin önlem almasını sağlıyor.

GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıtıldı!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE ile evinizdeki su baskınlarına karşı gardınızı alın!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

Hilton Dalaman'dan Muğla'ya kongre merkezi!

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, yeni yılda yeni yatırımlara hazırlanıyor. Bölgedeki turizmi 12 aya yaymak için 35 milyon TL’lik 27 delikli golf sahası için yatırım çalışmalarını sürerken, 1200 kişilik yeni bir kongre merkezi için de çalışmalara başladı.

GROHE, Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden GROHE,Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı. Uzun vadeli kaynak verimliliğine stratejik bir yatırım olarak hayata geçirilen yeni santral ile yıllık karbon salınımı 2.550 ton azaltıldı.

Aydın Didim'de 2 yeni otel hizmete açıldı!

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde hizmet vermeye başlayan iki yeni otelle birlikte ilçedeki yatak kapasitesi 2 bin 565 arttı. Aquasis De Luxe Resort & Spa ve Aurum Moon Resort otelleri Didim'de 2016 turizm sezonuyla birlikte hizmete girdi.

GROHE Start serisi Koçtaş müşterilerine özel kampanya ile tanıtılıyor!

GROHE, yeni GROHE START serisini Koçtaş müşterilerine özel bir kampanya ile tanıtıyor. Kampanya çerçevesinde Koçtaş mağazalarından GROHE Start lavabo, banyo ve eviyenin üçünü birarada alanlar Vitalio Start mafsallı el duşu 1F hediye kazanacak.

Almanlar'ın en güvendiği sıhhi tesisat markası Grohe!

GROHE, piyasa araştırması şirketi ServiceValue GmbH tarafından, Alman iş dergisi WirtschaftsWoche’nin işbirliğinde gerçekleştirilen yeni “güven sıralaması” çalışmasının sonuçlarına göre, Alman tüketicilerin en çok güvendiği sıhhi tesisat markası.

Swissotel The Bosphorus İstanbul, GROHE ürünlerini tercih etti!

GROHE ürün yelpazesinin seçkin ürünleri Swissôtel The Bosphorus İstanbul’un yenilenen batı kanadının yeni konseptiyle, mükemmel bir uyum sergiliyor.

Grohe büyümesine seramik ürün grubu ile devam edecek!

Grohe Doğu Akdeniz, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Shaya, "Yeni dönemde büyümemizi seramik ürün grubu ile güçlendireceğiz" dedi. Grohe'nin faaliyetleri ve hedefleri toplantıyla duyuruldu.

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.

GROHE, ISH Fuarı'nda yerini aldı!

GROHE, ISH Fuarındaki yeni stand konseptiyle eksiksiz banyo tedarikçisi olduğunu kanıtladı. GROHE, JOYOU markasını ve sıhhi tesisat ürünlerinden bir kesitini içeren bu yılın yenilikçi sunumu için mükemmel arka plan sağladı.

Grohe'den ödüllü tasarım EurodiscJoy batarya!

GROHE’nin yeni EurodiscJoy batarya yelpazesi,modern kullanım konforunu ödüllü tasarım ile bir araya getiriyor. Görsel hafifliği, kolay kullanım ile bir araya getiren EurodiscJoy mükemmel bir seçim.

GROHE SPA yeni ürünleri Haberi

GROHE SPA yeni ürünleri


Paris’teki Best Western Premier Opera Diamond Hotel’in süitlerinde GROHE SPA® F-digital Deluxe kullanıldı.


Paris Opera Binası’nın ihtişamına hayranlık duyan, kaliteli malzemeleri, tasarımı takdir eden ve gerçek lüksün keyfini sürmeyi sevenlerdenseniz, Paris’teki Hotel Best Western Premier Opera Diamond’ı seveceğinize hiç şüphe yok. Bu dört yıldızlı hotelin sloganı: “Her şeyin biraz daha fazlası” Bu yaklaşım, otelin yedi özel süitindeki duşlarda da kendini gösteriyor. GROHE SPA® F-digital Deluxe yerleştirilen bu banyolar kişiye özel spa terapileri ile lüks içinde bir keyif sunuyor.


Günlük yaşamın monotonluğundan konforlu bir kaçış


Best Western Premier Opera Diamond, Paris’in seçkin 8. bölgesinde, Opera, Place de la Madeleine ve Boulevard Haussmann ile dünyaca ünlü alışveriş merkezlerinin hemen yanı başında bulunuyor. Şık butikler ve mükemmel bistro ve restoranlar ile çevrili olan hotel, Fransa’nın...