29 / 03 / 2024

Grohe Spa

Grohe Spa

Paris Opera Binası’nın ihtişamına hayranlık duyan, kaliteli malzemeleri, tasarımı takdir eden ve gerçek lüksün keyfini sürmeyi sevenlerdenseniz, Paris’teki Hotel Best Western Premier Opera Diamond’ı seveceğinize hiç şüphe yok...

GROHE SPA ürünleri su terapisi fırsatı sunuyor!

Premium banyolar dünyasındaki evrim devam ediyor. GROHE SPA yeni fonksiyonlar, her tercihe uygun kişiselleştirilebilen seçenekler, eşsiz tasarımla bütünleşen teknolojisiyle bambaşka bir dünyanın kapılarını da açıyor.

Grohe yani koleksiyonu Allure Brilliant in SuperBlack'i tanıttı!

GROHE SPA koleksiyonunun en son üyesi “Allure Brilliant in SuperBlack” ile evinize siyahın muhteşem zarafetini taşıyın...

GROHE, Allure Brilliant in SuperBlack koleksiyonunun tanıttı!

GROHE SPA™ koleksiyonunun en son üyesi “Allure Brilliant in SuperBlack” ile evinde siyahın zerafetini taşımak isteyenleri davet ediyor...

Grohe Spa, Allure Brilliant in SuperBlack'i koleksiyonuna kattı!

GROHE SPA™ koleksiyonunun en son üyesi “Allure Brilliant in SuperBlack” ile evinize siyahın muhteşem zarafetini taşıyın...

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

GROHE, Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden GROHE,Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı. Uzun vadeli kaynak verimliliğine stratejik bir yatırım olarak hayata geçirilen yeni santral ile yıllık karbon salınımı 2.550 ton azaltıldı.

Narven Thermal Spa, Avaya'yı tercih etti!

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası olan Narven Thermal Spa; verimliliğin artırılması, ağ maliyetlerinin azaltılması ve müşteri deneyiminin geliştirilmesi için Avaya’nın iletişim ve ağ çözümlerini tercih etti.

GROHE'ye 4 ödül!

Banyo ve mutfak tasarımında kendini mükemmeliyete adayan GROHE, hem tüketiciler hem de uzmanlar tarafından takdir edilen ilham verici ürünleriyle 4 farklı organizasyondan toplam 9 ödülle döndü.

GROHE su tüketimini yüzde 18 azalttı!

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, Türkiye’de Şişli Camii Şerifi Vakfı ile işbirliğine giderek yoğun su kullanılan kamuya açık alanlarda su tasarrufu sağladı.GROHE Ecojoy ürünleri ile değiştirdiği yerlerde su tüketimini yüzde 18 azalttı.

Grohe AG 2016’da Yılın Yenilikçisi ödülünü aldı!

6.482 şirket temsilcisi ve uzmanın cevaplarıyla katıldığı araştırma sonucunda Grohe AG, Almanya’nın en yenilikçi şirketleri sıralamasına girdi ve tüketici ürünleri kategorisinde “2016’da Yılın Yenilikçisi” ödülüne layık görüldü.

Proart Spa ve Sauna İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proart Spa ve Sauna İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kusun tarafından 40 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 2013. Sokak'ta kuruldu.

GROHE’den yüzde 40’a varan indirim!

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, Türkiye’de Mart ayı boyunca geçerli kampanyada tüm bayilerinde ve satış noktalarında yüzde 40’a varan indirim fırsatları sunuyor.

GROHE Live!Center semineri 29 Mart'ta!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları düzenleniyor. 29 Mart Salı günü ilk ayağı gerçekleşecek olan seminer serisinin teması ise “Su” olacak.

GROHE’de yüzde 40’a varan indirim!

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, Türkiye’de Mart ayı boyunca geçerli kampanyada tüm bayilerinde ve satış noktalarında yüzde 40’a varan indirim fırsatları sunuyor.

GROHE'den Axess’e özel 9 taksit fırsatı!

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE Mart ayında 8 ürününde uygulanan yüzde 40’a varan indirim kampanyasına ek olarak Axess’e özel 9 taksit fırsatı sunuyor.

GROHE Start serisi Koçtaş müşterilerine özel kampanya ile tanıtılıyor!

GROHE, yeni GROHE START serisini Koçtaş müşterilerine özel bir kampanya ile tanıtıyor. Kampanya çerçevesinde Koçtaş mağazalarından GROHE Start lavabo, banyo ve eviyenin üçünü birarada alanlar Vitalio Start mafsallı el duşu 1F hediye kazanacak.

GROHE Light ve GROHE Zero ile saf suyun tadını çıkarın!

Su, hayatın kaynağı. Ancak içmeye, yemek pişirmeye ve yıkanmaya uygun, dolayısıyla insan sağlığına yararlı olan su, sadece saf sudur. Küresel sıhhi tesisat ürünleri markası GROHE, bu bilinçle içme suyu hijyenine büyük önem veriyor.

Grohe Spa Haberi

Grohe Spa


Paris’teki Best Western Premier Opera Diamond Hotel’in süitlerinde GROHE SPA® F-digital Deluxe kullanıldı.


Paris Opera Binası’nın ihtişamına hayranlık duyan, kaliteli malzemeleri, tasarımı takdir eden ve gerçek lüksün keyfini sürmeyi sevenlerdenseniz, Paris’teki Hotel Best Western Premier Opera Diamond’ı seveceğinize hiç şüphe yok. Bu dört yıldızlı hotelin sloganı: “Her şeyin biraz daha fazlası” Bu yaklaşım, otelin yedi özel süitindeki duşlarda da kendini gösteriyor. GROHE SPA® F-digital Deluxe yerleştirilen bu banyolar kişiye özel spa terapileri ile lüks içinde bir keyif sunuyor.


Günlük yaşamın monotonluğundan konforlu bir kaçış


Best Western Premier Opera Diamond, Paris’in seçkin 8. bölgesinde, Opera, Place de la Madeleine ve Boulevard Haussmann ile dünyaca ünlü alışveriş merkezlerinin hemen yanı başında bulunuyor. Şık butikler ve mükemmel bistro ve restoranlar ile çevrili olan hotel, Fransa’nın...