28 / 03 / 2024

Güçlü Türkiye için Birlik Vakti kampanya detayları

Güçlü Türkiye için Birlik Vakti kampanya detayları

Emlak Konut GYO'nun güvencesi taşıyan "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası başladı. 31 Mart 2017 tarihine kadar geçerli olacak kampanyaya toplam 30 markalı konut projesi ve 9 banka katıldı. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatları için 50 TL sinyali! Benzin, motorin, LPG yeni haftaya nasıl başladı? Güncel fiyatlar ne kadar? 

Akaryakıt fiyatları için 50 TL sinyali geldi. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? İşte BP, Opet, Total, Petrol Ofisi, Shell 23 EKim 2023 fiyat listesi...

Son dakika! OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütünün (OECD) Haziran ayında 2023 yılı için yüzde 2,7 şeklinde açıkladığı küresel ekonomide büyüme tahminini 3 şeklinde revize ederken, Türk ekonomisine yönelik büyüme beklentisini ise yüzde 3,6’dan 4,3'e çıkarttı.

Türkiye'deki inşaat harcamalarının 1 trilyon doları bulması bekleniyor!

Şubat başında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin üstünden zaman geçmiş olsa da, açılan yaralar sarılmaya devam ediyor. Verilen detaylara göre, Türkiye'deki inşaat harcamaları 1 trilyon doları bulması bekleniyor.

Amerika kamu borçlarını ödeyemiyor! Bu Türkiye için bir fırsat olabilir mi?

Dolar sahibi borçlarını ödeyemiyor: Türkiye için gizli bir fırsat ortaya çıkıyor! İşte merak edilen habere dair detaylar..

Göknur Gıda halka arz için geri sayımda! Halka arz fiyatı ne olacak? Ne zaman borsada işlem görmeye başlıyor?

Türkiye’nin en büyük meyve-sebze ihracatçılarından biri olan Göknur Gıda halka arz için gün sayıyor. Şirket, 1 Mart ile 3 Mart arasında talep toplayacak. Arz gelirinin önemli bir bölümünün yeni yatırımların finansmanında değerlendirilmesi planlanıyor.

Dünya Bankası o miktarı açıkladı! İşte Türkiye’deki yapıların güvenli hale gelmesi için gerekli para!

Deprem felaketinden sonra Türkiye’de yapıların durumu bir numaralı gündem maddesi oldu. Başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde yüzbinlerce binanın depreme dayanıklı hale getirilmesi gerçeği yeniden su yüzüne çıktı. Peki ülke genelinde binaları güvenli hale getirmek için toplam ne kadar para gerek

Türkiye konut inşalarında çelik konstrüksiyona yönelmeli! 

Büyük bir bölümü deprem kuşağında olan Türkiye için, çelik yapı sistemi kilit önem taşıyor. İşte çelik yapı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Dünya, Türkiye’ için kolları sıvadı! Her ülkeden çok önemli yardımlar geliyor!

Türkiye dün Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle asrın felaketini yaşarken tüm dünya yardım için seferber oldu.

Sondaj başladı! Türkiye için sevindiren gelişme

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından Namaz Dağı bölgesinde Şırnak-1 kuyusunda sondaj çalışması için start verildi.

SON DAKİKA… Türkiye için devreye girdiler! Tam 15 milyar dolar geliyor…

Türkiye’ye 15 milyar dolar geliyor. Katar'ın Türkiye'ye 10 milyar dolara yakın yeni kaynak sağlaması için görüşmelerde son aşamaya gelindi. Kaynağın 2-3 milyar dolarlık bölümü yıl sonuna kadar gelecek. Bu hafta Suudi Arabistan da Türkiye'ye 5 milyar dolar mevduat yapılması için müzakerelerde nihai a

Türkiye için tehlike çanları çalabilir! İşte ürküten senaryo

Gelişmekte olan ülkelerde borç ödeme güçlüğünün domino etkisi yaratması bekleniyor. Bloomberg’in yaptığı hesaplamaya göre 2023 yılında Türkiye’nin de içinde olduğu ülkelerde borçlarla ilgili riskler önemli oranda artabilir.

Çarpıcı rapor: 2023’te küresel iflaslar artacak! Türkiye de dahil...

Allianz Trade’in Küresel İflaslar Raporu’na göre, küresel çapta ticari iflaslarda 2022 yılında yüzde 10, 2023 yılında ise yüzde 19 artış ön görüldü. Rapora göre Türkiye için 2019 yılındaki seviyelerinin üzerinde iflas tahmini yapıldı.

Türkiye için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'u banttan indirdi!

 Yerli otomobil Togg için tarihi gün nihayet geldi. "Türkiye'nin otomobili" bugün ilk kez banttan indirildi.

Güçlü Türkiye için Birlik Vakti kampanya detayları Haberi

Güçlü Türkiye için Birlik Vakti kampanya detayları

Emlak Konut GYO'nun güvencesiyle basına tanıtılan "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası bugün başladı. 


2 ay sürecek olan Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyasında yüzde 5 peşinat karşılığında 60 ayda sıfır, 120 ayda yüzde 0.45, 180 ayda yüzde 0.74, 240 ayda yüzde 0.79 faiz oranı ile daire sahibi olunabiliyor. 


30 projede toplam 15 bin konut için geçerli olan Emlak Konut "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası için Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum kampanya dahilinde olan projelerde zam olmayacağının müjdesini verdi. 



"Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına katılan tüm projelerde dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 700 liradan başlıyor. 


Yüzde 5 peşinatla kolay daire sahibi olma imkanı sunulan "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına sadece İstanbul değil, Konya, Nevşehir, Denizli,...