19 / 04 / 2024

gülben ergen demet akalın röportaj

gülben ergen demet akalın röportaj

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gülben Ergen'in bu haftaki konuğu Demet Akalın'dı. Akalın müzik sektöründen özel hayatına kadar merak edilen her şeyi anlattı...

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Demet Özdemir'in evinin tadilatıyla Oğuzhan Koç ilgileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'den ev satın alan Demet Özdemir yeni evine yerleşti. Güzel oyuncunun yeni evinin tadilatıyla sevgilisi Oğuzhan Koç ilgileniyor. 

Demet Özdemir Zekeriyaköy’deki yeni evine taşındı!

Geçtiğimiz aylarda Sarıyer Zekariyaköy'den ev alan güzel oyuncu Demet Özdemir dekorasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni evine yerleşti. 

İbrahim Kutluay, Demet Şener'e ev mi verdi?

Demet Şener ve İbrahim Kutluay aynı gün Bebek’te kameralara yakalandı. İbrahim Kutluay'ın kendisine ev verdiği iddialarını yalanladı...

Demet Özdemir'in evinde yıkım başladı!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy'de  4 milyon TL'ye villa satın alan oyuncu Demet Özdemir, evini yeniden döşemek için çalışmalara başladı.

Kolon Build İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Build İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta100 bin TL sermaye bedeli ile Demet Öztopçu tarafından kuruldu.

Demet Özdemir Boğaz'da ev arıyor!

Bir süredir Zekariyaköy'den ev almak için emlakçılarla görüşen Demet Özdemir bu fikirden vazgeçerek Boğaz'da ev aramaya başladı.

Demet Özdemir'e şöhret torpili! Evini bedavaya dekore ettirdi!

Demet Özdemir, Zekeriyaköy’den 4 milyon liraya villa aldı. Mimarlar sponsorluk için yarışa girdi. Oyuncu, cebinden kuruş çıkmadan lüks evini zevkine göre dekore ettirdi.

gülben ergen demet akalın röportaj Haberi

gülben ergen demet akalın röportaj

Gülben Ergen bu hafta meslektaşı Demet Akalın’la, şarkıcının Bodrum’daki evinde bir araya geldi. Müzik sektöründen özel hayatına kadar merak edilen her şeyi konuştu.


SULTAN BABA TÜRBESİ’NDE DİLEDİĞİM EVİ ALDIM

İstanbul’daki yeni evin hayırlı olsun. Hayalin olan bir evi aldın değil mi?

- Çok sağ ol. Evet. Çok hayalini kuruyordum öyle beyaz ve büyük bir evin. Fiyatı abartıldığı gibi değil. İnsanların kazandıkları ile doğru orantılı. Herkesin alım gücüne göre kredisi var. Birikimimin üzerine kredi çekip aldık. Tadilatı biterse yaz sonu taşınmak istiyoruz. 



Gölcük’te mescit yaptırıyormuşsun. Doğru mu?

- Sultan Baba Türbesi diye benim için çok uğurlu bir yer var. İlkokuldan beri gittiğim bir yer. Teyzemle giderdik bana “Takdir ya da teşekkür çiz” derdi. Yıllar geçtikte oraya çizdiğim hayallerim de değişti. Albüm kapağı çizer kenarlarına...