28 / 03 / 2024

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakri Al Kasem tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gulf Oceone İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Oceone İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 150 bin TL sermaye bedeli  ile Iman Talebı ve Yasır Namr Mahmood Mahmood tarafından kuruldu.

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi bugün 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gulf Systems Tranding İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Systems Tranding İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarfı Al Kendi tarafından kuruldu.

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakri Al Kasem tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gulf Internatıonal İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Internatıonal İnşaat Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Arnavutköy, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Gulf Group Emlakçılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Group Emlakçılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Turkı Atar Th Alsaadoun, Alhumaıdı Bhb Alsubaıe, Abdulnaser Alabdın, Zayed Heghb Alzaıd ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Gulf Masts Grup Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Masts Grup Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Louaı Doko ve Feras Dakou ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Güneşli, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Taşyapı, Birleşik İnşaat’ın satacağı evlere tedbir kararı aldırdı!

Four Winds adıyla tanınan İstanbul Bağdat Caddesi üzerindeki lüks konut projesinde işler iyice karmaşaya döndü. Projenin yüzde 60’ını ihale ile alan Birleşik İnşaat projenin adını değiştirdiğini ve daha ucuza konut satacağını açıkladı.

Birleşik İnşaat Four Winds basın toplantısı 2 Eylül'de!

İstanbul’un en özel noktalarından biri olan Bağdat Caddesi’ne yalnızca bir kaç adım uzaklıkta yer alan, Birleşik İnşaat A.Ş’nin sahip olduğu Four Winds projesi, yenilenen yüzüyle görücüye çıkıyor.

Gulf Star İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Star İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rashid Saad H Almatwi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Taşyapı İnşaat Four Winds Residence Evleri!

44 bin metrekare alan üzerinde 4 blok halinde inşa edilen Taşyapı İnşaat Four Winds Residence Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı

Taşyapı İnşaat Four Winds Residence satılık!

Taşyapı İnşaat Four Winds Residence satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Four Winds Residence projesi İstanbul Anadolu yakasında inşa ediliyor...

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bakri Al Kasem tarafından  kuruldu.


Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2-Yurt içi ve yurt dısında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapıları, sanat yapıları, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiye haneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu,dogalgaz, boru,boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar,...