24 / 04 / 2024

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı'nın inşaatı başlıyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal, Cumhurbaşkanının, Başbakanın ve kendisinin bu havalimanı projesiyle yakından ilgilendiğini belirtti.

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nın yüzde 67'si tamam!

Gümüşhane Köse'de inşaatına devam edilen Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nda altyapı çalışmalarının yüzde 67'si tamamlandı...

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2020'de tamam!

Bayburt Valisi Epcim, Gümüşhane’nin Salyazı köyünde inşaatı devam eden Bayburt-Gümüşhane Havalimanı’nı inceledi. Yaklaşık 300 milyon liraya ihale edilen projenin 2020’de tamamlanması planlanıyor.

Gümüşhane Havalimanı 2019'da tamam!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde, temeli atılan Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. Yapım çalışmaları eden eden projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Gümüşhane Havalimanı inşaatında son durum!

Gümüşhane ve Bayburt illerine hizmet verecek yıllık 2 milyon yolcu kapasiteli Gümüşhane Havalimanı inşaatındaki dolgu çalışmaları kış mevsimine rağmen tam gaz devam ediyor...

Gümüşhane Salyazı Havalimanı ne zaman açılacak?

Gümüşhane ile Bayburt arasında inşa edilen Salyazı Havalimanı'nda çalışmalar devam ediyor. Pist sahası için dolgu alanı yapılan projenin 1,5 yılda tamamlanması planlanıyor.

Gümüşhane Bayburt Havalimanı inşaatı sürüyor!

Gümüşhane ile Bayburt arasında, temeli 13 Haziran'da dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Gümüşhane Bayburt Havalimanı inşaatı sürüyor.

Gümüşhane Havalimanı 2020'de açılacak!

Gümüşhane ve Bayburt illerine hizmet verecek yeni havalimanı için çalışmalar hızla devam ediyor. 200 futbol sahası büyüklüğündeki alanda dolgu çalışmaları yapılıyor. 

Bayburt ve Gümüşhane'ye havalimanı müjdesi!

Partisinin Bayburt mitinginde vatandaşlara hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, "Bugün Bayburt ile Gümüşhane'nin ortak havalimanının temelini atıyoruz, hayırlı uğurlu olsun." dedi...

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nda çalışmalar başladı!

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nın ihalesi 16 Ocak'ta yapılmıştı. Çalışmalar başladığı projenin 2020 yılın9ın Mart ayında tamamlanması planlanıyor...

Gümüşhane Havalimanı 2019'da tamamlanacak!

Gümüşhane ve Bayburt halkının yıllardır beklediği ve 16 Ocak'ta ihalesi gerçekleştirilen havalimanı projesi, iki kenti daha havaalanı ile buluşturacak

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı projesindeki pistler genişletiliyor!

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Bayburt-Gümüşhane Havalimanı projesindeki pistler genişletiliyor..

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı Haberi

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "2000'li yılların başında bu memleket batırıldığı bir noktadan alındı. Cumhurbaşkanımız kasayı bize emanet etti. Ama kasa dolu. AK Parti boş bir kasa aldı, hem o kasayı doldurdu, hem de bütün vatandaşlarımıza, milletimize bugüne kadar hizmet götürdü, götürmeye de devam ediyor" dedi.


Avcılar Gümüşhane ve Bayburtlular dernekleri ile bir araya gelen Ağbal, burada yaptığı konuşmada, bütün milletin şahit olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da her zaman söylediği üzere Gümüşhane ve Bayburt'un vatanına, milletine ve bayrağına son derece bağlı olduğunu söyledi.


Bakan Ağbal, şöyle konuştu:


"Memleketimiz daha iyi noktalara gelsin diye gece gündüz çalışıyoruz. 14 yıldır bu manada çok güzel işler yapıldı. 2000'li yılların başında bu memleket batırıldığı bir noktadan alındı. Şimdi Allah'a şükürler olsun. Allah razı olsun Sayın...