19 / 04 / 2024

Güneş Gayrimenkul tatil kampanyası

Güneş Gayrimenkul tatil kampanyası

Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından kurulan Güneş Gayrımenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor.

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 450.000,00 TL sermaye bedeli ile M. Chamesddin Mohandes tarafından kuruldu.

Arefe günü resmi tatil mi? Özel sektör arefe günü yarım gün mü? Arefe günü bayram mesaisi sayılır mı?

Arefe gününe dair sorulan soruların, Kurban Bayramı yaklaşılırken sıklaştı. Arefe günü resmi tatil mi değil mi? İşte detaylar!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

22 Nisan Cuma günü okullar tatil mi? 22 Nisan Cuma günü okullar yarım gün mü? İşte 22 Nisan Cuma günü detayları

Öğretmenler, öğrenciler ve veliler 22 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl Cumartesi gününe denk gelmesi üzerine 22 Nisan Cuma günü okullar tatil olacak mı sorusu gündeme geldi. İşte 22 Nisan Cuma günü detayları...

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Vakıf GYO'dan Güneş Sigorta hisse devri ve birleşme açıklaması!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güneş Sigorta A.Ş.'nin hisse devri ve birleşmesiyle ilgili görüşmelerin başlaması hakkında açıklama yaptı...

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Azer Güneş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azer Güneş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ghader  Ranjbar tarafından kuruldu. 

Referans Güneşli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Güneşli Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Luxera Güneşli Bağcılar fiyat!

Luxera Gayrimenkul tarafından Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Luxera Güneşli'de fiyatlar 399 bin liradan başlangıç gösteriyor.. 

Güneş Gayrimenkul tatil kampanyası Haberi

Güneş Gayrimenkul tatil kampanyası

Söke'de hizmet veren Güneş Gayrımenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor. Ocak ayında  Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından Hacılar Camii karşısında hizmete açılan Güneş Gayrimenkul, tatil kampanyasıyla konut satışlarının artmasını sağlamak istiyor.


Emin Geldegül, "Kampanyamız yaz ayı süresince devam edecek. İki kişinin yararlanabileceği tatil kampanyamıza şimdiden yoğun ilgi gösteriliyor" dedi.  


Emin Geldegül, tatil kampanyasıyla emlak sektöründe müşteri odaklı farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Geldegül, "5 aylık süreçte Söke’de geniş bir müşteri portföyüne ulaştık. Ev satarken bunun da yanında müşterilerimize, özellikle evli çiftlerimize ve ailelere jest yapmak istedik. Ev almak isteyen ailelerimizi Güzelçamlı’da bulunan ve firmamızla anlaşmalı lüks bir otelde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Ev almak isteyip bunun da yanında tatile çıkmayı da arzulayan Sökeliler...