26 / 04 / 2024

Güreş Federasyonu Eski Başkanı Bekir Çeker

Güreş Federasyonu Eski Başkanı Bekir Çeker

Muğla'da 3 bin kişilik spor salonu inşaatında sona gelindi. Aydın’da 2009-2011 yılları arasında da il müdürü olarak görev yapan Çeker, Muğla’da Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımını yapması ile dikkat çekmişti.

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Kiraların TÜFE'ye göre artması kiracıya ne kazandıracak?

Kira artışı artık eski yasada olduğu gibi TÜİK-ÜFE artış oranına göre değil TÜİK-TÜFE artış oranına göre belirlenecek. Peki bu değişiklik kiracılara ne yarar sağladı?

Mimar Şehnaz Ünügür'den eski eşine mal davası!

Mimar Şehnaz Ünügür, 5 yıl önce boşandığı Corvus şaraplarının sahibi eski eşi Reşit Soley’e boşanma kurallarına aykırı davrandığı nedeniyle alacak davası açtı. İddiaya göre Soley 10 taşınmazı devir günü başkalarına kiraladı.

PLASFED'e göre sektörün makine yatırımları 800 milyon dolara ulaşacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu açıklamasına göre federasyon, plastik işleme makineleri ile aksam ve parçalarına yönelik 2014 yılı altı aylık gelişmeler ve yıl sonu tahminlerini içeren raporunu yayınladı.

İzmir'de müze ziyaretçi sayısı bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 10 azaldı!

AA muhabirinin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerinden derlediği bilgiye göre, Dünyaca ünlü tarihi değerlere sahip İzmir'de müze ve ören yerleri ziyaretçi sayısı 2013'te bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 10 azaldı...

Bursa, Konut Satış İstatistikleri'ne göre 2013 yılında ilk sırada!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, Konut Satış İstatistikleri'ne göre 2013 yılında Bursa'nın ilk sırada olduğunu belirterek, Bursa'nın beklenenden hızlı büyüdüğünü söyledi.

Barajlarda geçen seneye göre yüzde 9,3 daha az su var!

İçmesuyu barajlarında geçen seneye göre yüzde 9,3 daha az su bulunurken, İstanbul'da yüzde 33,97, Ankara'da yüzde 24,77, İzmir'de yüzde 57,78 ve Bursa'da yüzde 44,04 doluluk oranı gözlendi.

AVM’ler kiraları Kasım 2013 kuruna göre belirleme kararı aldı!

Tarihi yüksek seviyeye yükselen kur, perakendecileri harekete geçirdi. AVM’lere ‘kiraları indir’ çağrısı yapan perakendecilere kayıtsız kalmayan AVM’ler kiraları Kasım 2013 kuruna göre belirleme kararı aldı

İllere göre deprem risk bölgeleri!

Deprem risk bölgeleri; 1. derece, 2. derece, 3. derece, 4. derece deprem bölgeleri ve 5. derece deprem bölgeleri olmak üzere 5'e ayrılıyor. İşte illere göre deprem risk bölgeleri...

2013'te konut satışları geçen yıla göre yüzde 76,4 arttı!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'ün ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı" dedi...

Müteahhitler bilanço esasına göre defter tutabilirler!

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi'ndeki bugün ki köşesinde defter tutan müteahhitler başlıklı yazıyı kaleme aldı. müteahhitlerle taşeronlar, ihtiyari (yani isteğe bağlı olarak) bilanço esasına göre defter tutabilirler...

Işık Gökkaya: Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı!

Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'ün ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı" dedi.

Güreş Federasyonu Eski Başkanı Bekir Çeker Haberi

Güreş Federasyonu Eski Başkanı Bekir Çeker

2013 Şubat ayında Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak atanan Güreş Federasyonu Eski Başkanı Bekir Çeker, Aydın’a atandı. Aydın’da 2009-2011 yılları arasında da il müdürü olarak görev yapan Çeker, Muğla’da Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımını yapması ile dikkat çekmişti.


MUĞLA’DA SPORTİF YATIRIMLARA ÖNEM VERDİ

2,5 yıl görev yaptığı Muğla’da, Muğla’nın hali hazırdaki kapalı spor salonunun uluslararası müsabakalar için yeterli olmaması nedeniyle Muğla’ya yeni ve 3 bin kişilik spor salonu, Yatağan’a 500, Bodrum Yalıkavak beldesine 250, Seydikemer’e 500, Fethiye’ye 2 bin, Kavaklıdere’ye 250 kişilik Bodrum ve Marmaris’e spor salonları. Muğla ve ilçelerinin en büyük eksiklerinden birisi olan Gençlik merkezleri de Bekir Çeker döneminde yapımına başlandı. Muğla merkezde bulunan Uluslar arası Gençlik Merkezi tamamlandı. Yine Fethiye, Bodrum ve Marmaris’e de...