16 / 04 / 2024

gürle osb çalışanlarına konut

gürle osb çalışanlarına konut

Manisa Yunusemre Belediyesi, Gürle'de "Gürle Toplu Konut Projesi" isimli projeyle 5 bin yeni konut inşa edecek. Bu konutların 2 bini OSB çalışanlarına ayrılacak.

Kamu çalışanlarına kira yardımı ne zaman yapılacak?

Son dönemde artan kiralardan sonra kamu çalışanları uygun fiyata kiralık ev bulmakta zorlanıyor. Bu noktada memurlar 2024 yılında devletten kira desteği bekliyor. 

Özel sektörün gözü zamlı maaşlarda! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? 

Milyonlarca çalışanın gözü ocak ayında yapılacak olan zamlarda. Asgari ücrete dair tahminler peş peşe gelirken özel sektör çalışanları ne kadar maaş alacağını merak ediyor. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? İşte kulislerde konuşulan o rakamlar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Özel sektör çalışanlarına son dakika müjdesi! Ocak'tan sonra o ödeme tam 35 bin 108 TL'ye yükselecek!

Özel sektör çalışanlarına ödenecek kıdem tazminatı resmen artıyor. Peki kıdem tazminatı tavanındaki artış hangi çalışanları etkileyecek? İşte ayrıntılar... 

Özel sektör çalışanları dikkat! Bu zam oranı hiç kimseyi memnun etmeyecek

Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya yükseltildi. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira olarak belirlendi. Uzmanlar özel sektör çalışanlarına yapılacak zamla ilgili tahminlerini açıklayarak oran paylaştı.

Özel sektör çalışanlarına yüzde 30 zam! Özel sektörde yeni maaşlar ne kadar olacak? Çalışanlar hemen bakın!

Asgari ücret net 11 bin 402 TL, en düşük memur maaşı da 22 bin TL oldu. Bu rakamların açıklanmasının ardından, özel sektör zamları merak konusu oldu. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapılacak?

Özel sektör çalışanları merakla bekliyor! Ara zam oranı netleşiyor

Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya yükseltildi. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira olarak belirlendi. Özel sektör çalışanlarına da zam detayları da belli oluyor. Uzmanlar tahminlerini açıklayarak oran tahmini yaptı. İşte tüm detaylar...

Özel sektör maaş zammında son dakika rakamı! Özel sektör çalışanlarına yüzde 34 zam gelecek mi? 

Milyonlarca özel sektör çalışanı, bu ay maaşlarına yapılacak zamları ve Ağustos'ta kaç lira maaş alacaklarını merakla araştırıyor. Peki özel sektör çalışanlarının maaşlarına yüzde 34 zam gelecek mi?

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

Yeni asgari ücret belli oldu! Şimdi sıra özel sektör ara zamlarında! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapacak?

Asgari ücret artışının ardından şimdi sıra özel sektör zamlarına geldi. Asgari ücretteki yüzde 34 oranındaki zam oranı özel sektör çalışanlarına hangi oranlarda yansıyacak? Özel sektör çalışanlarına yüzde kaç zam yapılacak? Detayları haberimizde…

O firma çalışanlarına 25 maaş ikramiye verilecek!

Geçtiğimiz sene personeline 25 maaş ikramiye veren Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce, TİSK'e tepki gösterdi. Yüce, "çalışanlar için pazarlık olmasını yanlış bulduğunu" söyledi. Yüce, bu sene ise 25 maaştan daha çok ikramiye vereceğini söyledi.

Halkbank'tan kamu çalışanlarına güzel haber! Hemen buraya bakın!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel avantajlar sunuyor! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, öğretmenlerden avukatlara, mühendislerden memurlara kadar her kesime özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

O şirket çalışanlarına 20 bin TL ikramiye müjdesi!

Kurban Bayramı yaklaşırken, o şirket çalışanlarına 20 bin TL ikramiye ödeyeceğini duyurdu. İşte detaylar!

gürle osb çalışanlarına konut Haberi

gürle osb çalışanlarına konut

Manisa Yunusemre Belediyesi yeni bir yerleşim alanı daha kazandırmak için düğmeye bastı. 


Yunusemre Belediyesi, yaklaşık 5 bin konutta dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı hedefliyor. Bu kapsamda inşa edilecek konutlar Gürle'de 2 bini OSB çalışanlarına ayrılacak. 


Organize Sanayi Bölgesi İsmail Tiryaki Caddesi üzerinde inşa edilen Gürle ve OSB Kent Ofisi'nin açılışı ve projenin tanıtımı yarın 15.00'de gerçekleştirilecek. 


Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, "Yunusemre Belediyesi olarak Manisa'daki konut sıkıntısına neşter vurmaya devam ediyoruz. 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin ardından Gürle Toplu Konut Projesi'ni hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. 


İlk olarak Akgedik Mahallemizde 5 bin 500 Konutluk Yunuskent Toplu Konut Projemizi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Kaya, "Gürle Toplu Konut Projesi için düğmeye bastık. İlk aşamayı tamamladık. Yarın projenin tanıtımını...