19 / 03 / 2024

Gürsel Aksel Tesisleri mülkiyet sorunu

Gürsel Aksel Tesisleri mülkiyet sorunu

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi, Göztepe ve Karşıyaka statlarının üzerinde bulunduğu arazilerdeki hisselerini stat yapılma koşuluyla bedelsiz olarak devretti.

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8871 ada, 12, 24 ve 27 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gürsel Baran'dan kamu müteahhitleri için fiyat farkı talebi!

ATO Başkanı Gürsel Baran, kamu ile iş yapan müteahhitlerin yükselen girdi maliyetlerini karşılamakta çektikleri zorluklar sebebiyle fiyat farkı verilmesini talep etti. 

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Selin Arat tarafından kuruldu.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

Gürsel Tekin: Fahiş kira artışlarına dur denilmeli!

Artan konut ve kira fiyatları ile ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili Gürsel Tekin, "Kira artışları nedeniyle ev sahibi ve kiracı karşı karşıya geldi." şeklinde konuştu.

Gürsel Tekin'den emlak vergisi açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, emlak vergisi artışına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Güzelyalı Liman Tesisleri 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul projesine tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Haziran tarihinde Kanal İstanbul projesinde ilk kazmanın vurulacağını duyurdu.  CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul'un temel atma törenine ilişkin konuştu.

Gürsel Baran'dan kira açıklaması!

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, salgın sürecinde reel sektöre kesintisiz destekte bulunan kamu bankalarının, desteği sürdürerek taksit ödemelerinde erteleme yapmasını talep etti. Baran, üyelerinin kiralarını ödeyemez duruma geldiğini belirtti.

Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında!

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanan başarılı projelerde imzası bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında yer aldı...

Gürsel Aksel Tesisleri mülkiyet sorunu Haberi

Gürsel Aksel Tesisleri mülkiyet sorunu

İzmir'de yıllardır gündemden inmeyip bir türlü bitmeyen stat sorunu, nihayet çözüm yoluna girmeye başladı. Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılması planlanan yeni statların kent içine inşa edilmesine başından beri karşı çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi, statların üzerinde bulunduğu arazilerdeki hisselerini stat yapılma koşuluyla bedelsiz olarak devretti. Bu statların Ocak 2014'teki ihalelerinin imar işlemleri yapılmadan gerçekleştirildiği için Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nde ihaleleri iptal ettiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçen hafta projelerle ilgili imar değişikliklerine onay vereceklerini açıklamıştı. 


Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek. Bu arada Gürsel Aksel Tesisleri'nde yıllardır mülkiyet sorunu çözülemeyen 150 metrekarelik şahıs arazisi de...