29 / 03 / 2024

güven life fiyatları

güven life fiyatları

Günkay Life'ta hemen teslim 5+1'ler 7 milyon 500 bin TL'ye!

Günkay Group imzası ile hayata geçirilen Günkay Life projesinde satış süreci devam ediyor. 5 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Günkay Life projesinde fiyatlar 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Volkswagen Caddy Life fiyatlarında son dakika! Fiyatlar yenilendi! 29 Mayıs 2022 Volkswagen Caddy Life fiyat listesi...

Volkswagen Caddy Life fiyatlarında son dakika! Volkswagen, Doblo'nun rakibi Caddy Life fiyatlarını güncelledi! Peki, Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Onur Life 180 güncel konut fiyatları!

Onur Life 180 güncel konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.

İnşaat sektöründe güven artışı konut fiyatlarına yansıyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Levent Alkan bugünkü yazısında, HKFE ve TUİK Konut Satış Verileri'nden bahsetti. Alkan, inşaat sektörü güven artışının fiyatlara yansıyıp yansımadığını değerlendirdi.

Ova Life Ankara güncel ev fiyatları!

Ankara Keçiören'de MZB İnşaat tarafından inşa edilen Ova Life Ankara güncel ev fiyatları 435 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Bağcılar Göztepe Life Evleri'nde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Toplam 48 adet daireden meydana gelen Bağcılar Göztepe Life Evleri'nde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası taşıyan Corner Life Evleri'nde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Bağcılar Corner Life fiyatları!

Toplam 211 adet daire ve 21 adet ticari ünitenin yer aldığı proje 2 blok halinde yükseliyor. Bağcılar Corner Life fiyatları 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Folkart Bornova Life fiyatları!

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Folkart Bornova Life fiyatları 1+0 dairelerde 189 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor.

Bornova Folkart Life fiyatları!

Toplam 828 adet dairenin bulunduğu projenin lansman tarihi 12 Mayıs Salı günü olarak belirlendi. Bornova Folkart Life fiyatları stüdyo dairelerde 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Relax Göksu Konutları fiyatları!

Relax Göksu Konutları fiyatları 75 bin TL' den başlıyor. Toplam 1209 adet daireden oluşan proje Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak yapımıyla satışa sunuluyor.

Celalettin Güvenç: Maşuk'taki 280 konutu Haziran sonunda teslim edeceğiz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Maşuk bölgesinde kapsamlı incelemelerde bulunarak, Maşuk konutları ve ulaşım yollarıyla ilgili toplantı yaptı. Güvenç, "Maşuk'un 8 kilometrelik yolunu asfaltlıyoruz" dedi

Güven Demircan: Adana yeni imar planlarıyla nefes alacak!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana Şube Yönetici Yardımcısı Güven Demircan Adana imar planları ile ilgili kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi vererek bir rapor hazırladı...

güven life fiyatları Haberi

güven life fiyatları

Güven Yapı imzasıyla Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Güven Life projesi Zekeriyaköy'de yükseliyor. Projedeki konut tipleri 180 metrekare ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.





Zekeriyaköy Güven Life Evleri'nin fiyatları 380 bin dolardan başlıyor, 440 bin dolara kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Sarıyer Güven Life'ın anahtar teslimleri Nisan 2013'te gerçekleşecek.


Firma adresi : Şirinevler Mahallesi Çavuşpaşa Cad. Acıbadem Sokak Kasım Apt. No.: 9 Dükkan No. 1 ( Çavuşpaşa Durağı ) 


Şirinevler - Bahçelievler / İSTANBUL , Türkiye


 Tel.   : +90 (212) 507 76 62


Faks   : +90 (212) 555 23 82


http://www.guvenyapiinsaat.com



Ceren...