24 / 04 / 2024

güvenpark yer altı otopark projesi

güvenpark yer altı otopark projesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek: Şimdi yeniden bir proje hazırlattık, proje çizildi. İhalesini de birkaç ay içerisinde yapacağız. Bu projeyle otobüs ve minibüsleri yer altına alacağız..

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Yatırımcılar dikkat, dibi görebilir: Altın fiyatları 7 ayın en düşük seviyesine indi! 

Altın yatırımcılarını tedirgin edecek gelişmeler gündemde yer almaya devam ediyor. ONS Altın 7 ayın en düşük seviyesine indi. Peki, altın fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Altın fiyatları hızla düşüyor! Son dakika güncellemesi: gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet Altını bugün kaç TL?

7 Ağustos 2023 itibarıyla altın fiyatları, haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta ABD tarım dışı istihdam verilerinin etkisiyle düşüş yaşayan altın, bu hafta da düşüş trendini sürdürüyor. Peki, 7 Ağustos 2023 altın fiyatları ne kadar? 7 Ağustos 2023 güncel canlı altın fiyatları...

Gram altın 2 bin TL'yi görecek mi? Altın fiyatları ne kadar? İşte son gelişmeler...

Dünden bugüne altın fiyatları yukarı doğru seyrederken altın fiyatlarında son durum yatırımcıların ve vatandaşların piyasa ve ekonomi takipçilerinin gündeminde yer alıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2023 Pazar günü gram, çeyrek, yarım ve ons altın fiyatları...

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak

Dolar kurundaki rekor yükseliş ve ons altındaki ters dalga sonrası altın fiyatlarının ne olacağı merak konusu olurken son dakika açıklaması geldi. Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

güvenpark yer altı otopark projesi Haberi

güvenpark yer altı otopark projesi

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Hürriyet'in, 'Güvenpark'ta neler oluyor' başlığıyla gündeme getirdiği Kızılay'ın kalbindeki araç karmaşasıyla ilgili konuştu. 


Başkan Gökçek, Güvenpark'i dolmuş ve otobüs işgalinden kurtarmak amacıyla geçmiş yıllarda yer altı otoparkı projesi hazırladıklarım ancak meslek odalan ve Çankaya Belediyesi'nin mahkemeye başvurarak, projeyi iptal ettirdiğini söyledi. 


Güvenpark için yeni bir proje çizdirdiklerini ifade eden Gökçek, birkaç ay içerisinde ihaleye çıkacaklarını kaydetti. 

Projeyle Güvenpark'taki dolmuş ve otobüsleri yer altına alacaklarım belirten Gökçek, şöyle devam etti: 


İKİ KEZ DURDURULDU 


'Güvenpark'a yer altı otoparkı' projesini geçmiş yıllarda hazırladık. Çankaya Belediyesi ve odalar, Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun kabul ettiği projeleri son derece saçma gerekçelerle mahkemeye müracaat ederek iki kez durdurdu. Ama kalıbımı basarım yine Çankaya Belediyesi ve Mimarlar Odası, zekalarını konuşturup dava açmaktan geri kalmayacaklar....