23 / 04 / 2024

güvercinlik nedir

güvercinlik nedir

Günümüzde Trabzon, Samsun ve dolaylarındaki köy evlerinde hala kullanılan "güvercinlik" nedir? Yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Arsa payı nedir? Arsa payı neye göre belirlenir?

Yasal olarak, tapuda arsa payları kurallara göre dağıtılmalıdır. Bu pay, belirlenmiş şekilde olduğu için doğru bir şekilde hesaplanmalıdır. Peki arsa payı nedir, neye göre belirlenir ve nasıl hesaplanır? İşte arsa payı ile ilgili kapsamlı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Erman Yerdelen kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erman Yerdelen kimdir? Kaç yaşında? Erman Yerdelen daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erman Yerdelen'in eğitim hayatı nasıldı?

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Necdet Gürbüztürk mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur?

Necdet Gürbüztürk ne iş yapıyor? Necdet Gürbüztürk’ün mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur? İşte detaylar!

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Berra  Doğaner kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Berra  Doğaner kimdir? Kaç yaşında? Berra  Doğaner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Berra  Doğaner'in eğitim hayatı nasıldı?

Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır?

Emeklilik tasarruflarına öncelik vermenin veya borç ödemenin önemi, finans uzmanlarının finansal güvenliğiniz için sık sık gündeme aldığı konulardan biridir. Peki Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır? İşte detaylar.

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

güvercinlik nedir Haberi

güvercinlik nedir

Güvercinlik nedir?

Güvercinlik, eski binaların yüzlerinde, kuşların konması ve barınması için yapılan süslü çıkıntı ya da oyuk olarak karşımıza çıkıyor. 


Kuş evi ve kuş köşkü olarak da nitelendirilen güvercinlik, kuş gübresi toplamak amacıyla yapılıyor.


Söz konusu yapı, duvarları delikli bir özellik taşıyor. Trabzon, Samsun ve dolaylarındaki köy evlerinde ise çatı penceresi ve yangın bacası da güvercinlik olarak nitelendiriliyor.



Işıl Seren...