19 / 04 / 2024

güzelvadi toki emekli kura sonucu listesi 21 nisan 2017

güzelvadi toki emekli kura sonucu listesi 21 nisan 2017

Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi henüz açıklanmadı. Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Maaşı 10 bin TL ve daha düşük olan emeklilere müjde: 'Emekli kartı' geliyor! Doğalgaz, elektrik ve gıda yardımı..

Seçim öncesi seyyanen zam olasılıkları emeklilerin hala gündemindeyken, maaşı 10 bin TL ve daha az olan vatandaşlar için yeni bir formül gündeme geldi. Emekli kartı ile foğalgaz, elektrik ve gıda yardımı yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Kira göçü tam gaz: Emekli, öğrenci, çalışan... Herkes yüksek kiralardan kaçıyor!

İstanbul'da yükselen kiralarla başlayan kentten göç, deprem korkusuyla daha da hız kazandı. Emekli de öğrenci de çalışan da yüksek kiralardan kaçıyor.

Emekli maaş zammında rekor rakam göründü! Müjdeli haber az önce geldi! Emeklilerin yüzü sonunda gülecek! 

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği zamlı maaşlarda beklenen rekor rakam  göründü. Müjdeli haber az önce geldi. Emeklilerin yüzü sonunda gülecek. İşte emekli maaş zammında son dakika gelişmesi...

Kimler 3600 prim günü ile emekli olabilecek? Hangi koşullarda erken emekli olunabilir?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için emeklilik yaşamında yeni bir adım atılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) içinde çalışan kadınlar 3600 prim günü bittiğinde,  50 yaşında, erkekler ise 55 yaşında emekli olabilecek. Kimler 3600 prim günü ile emekli olabilecek?  Hangi koşullarda erken emekli oluna

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

Emekliliğe dair özellikle EYT düzenlemesinden sonra pek çok sor sorulmaya başlandı. 3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım? bu sorulardan sadece bazıları. İşte yanıtlar!

EYT’den Bağkur’lular kaç gün primle emekli olur? Doğum borçlanması sayılır mı?

EYT düzenlemesinde sona gelinirken, milyonlarca sigortalı da çeşitli yollarla primini tamamlayarak EYT kapsamına girmenin ve emeklilik hayaline kavuşmanın hesabını yapıyor. Bağkur’lu bir kişi toplam kaç prim günüyle EYT’den emekli olabilir? Peki doğum borçlanması sigorta başlangıç tarihini erkene çe

Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyasında tutarlar güncellendi! İşte ödenecek rakam…

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasında başvuru süreleri ve ödenecek tutarlar konusunda güncellemeye gitti. Emekli maaşı taşıma işlemleri ve emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen bütün detaylar haberimizde…

Beklenen gün geldi! Emekli aylıklarındaki o tutar güncellendi!

Emekli aylıklarındaki asgari promosyon tutarı güncellendi. Tutarlar hak sahiplerine ödenecek. İşte detaylar!

Dört gözle bekleniyordu! Bankaların emekli promosyon yarışı hızlandı

Dört gözle beklenen emekli maaş promosyon uygulaması, bankaları hareketlendirdi.  Emekli maaş müşteri promosyonunda iddialı bankalardan olan Yapı Kredi  emeklilere verilen rakamı 4 bin liraya yükseltti.

Emekli bayram ikramiyesi alanlara müjde! Paralar hesaplara geçti son gün yarın

Emekli bayram ikramiyesi ödemesi alacağı açıklanan 12 milyonu aşkın emeklinin beklediği gün geldi. Emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin ilk taksidi olan tutar 27 Nisan'da hak sahiplerinin banka hesaplarına yatırıldı. Ödemeler 29 Nisan Cuma günü tamamlanacak.

3600 ek göstergede son durum… Emekli ikramiyesinde 40 bin TL, maaşlarda 1.250 TL artış…

3600 ek gösterge ile ilgili 3 farklı senaryonun masada olduğu konuşuluyor. Mayıs ayı sonu itibarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunulması beklenen 3600 ek gösterge ile emekli ikramiyesindeki artışın 40 bin Türk lirasını geçeceği düşünülüyor. 

TOKİ Şahinbey Güzelvadi'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güzelvadi'de hayata geçirdiği konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi sözleşme tarihleri!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde yer alan konutlar için sözleşmeleri 18 Eylül-22 Eylül tarihleri arasında imzalanacak.

güzelvadi toki emekli kura sonucu listesi 21 nisan 2017 Haberi

güzelvadi toki emekli kura sonucu listesi 21 nisan 2017


Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi açıklanmadı. Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


TOKİ Güzelvadi 247 Adet Konut Projesi'nde yer alan 20 konut, 05 - 14 Nisan 2017 tarihleri arasında emekli vatandaşlara özel olarak satışa sunulmuştu.


Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura çekilişi yarın noter huzurunda yapılacak. Kura çekilişinde konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. 


Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi!

Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi açıklanmadı. Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer...