18 / 04 / 2024

GYODER basın toplantısı aziz torun

GYODER basın toplantısı aziz torun

GYODER Başkanı Aziz Torun ve İcra Kurulu Üyeleri, GYODER’in 2013-2017 yılları arası faaliyetlerini değerlendireceği basın toplantısı 23 Mart'ta yapılacak.

GYODER basın toplantısı 1 Ağustos'ta!

Gayrimenkul sektörünün çatı derneği GYODER, üstlendiği misyon gereği ülkenin geçmekte olduğu bu zorlu süreçte ekonomik büyümeye destek olmak ve sektörümüze yeniden ivme kazandırmak amacıyla sektörel bir hareketin başlatılması gerektiğine inanıyor.

GYODER Yeni Yönetim Basın Toplantısı 20 Haziran'da!

GYODER’in ilk basın toplantısı 20 Haziran Salı günü gerçekleşecek. Toplantı GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin önderliğinde yapılacak.

GYODER basın toplantısı 23 Mart'ta!

GYODER Başkanı Aziz Torun ve İcra Kurulu Üyeleri, GYODER’in 2013-2017 yılları arası faaliyetlerini değerlendireceği basın toplantısı 23 Mart'ta yapılacak.

Mayra Yapı basın toplantısı 22 Şubat'ta!

Mayra Yapı, 2016 Değerlendirmesi ve 2017 projelerinin açıklanacağı basın toplantısı düzenliyor. Toplantı 22 Şubat'ta gerçekleşecek.

Seba Flats basın toplantısı 16 Şubat'ta!

Seba İnşaat, Seba Flats adında yeni bir konut projesine başlıyor. Şirket, yeni projesi ve 2017 yatırım planlarını 16 Şubat 2017 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısıyla anlatacak.

İstanbul Tower 205 basın toplantısı 1 Mart'ta!

Zincir Yapı A.Ş. Levent’te kalan son değerli arazilerden birinde hayata geçirilen İstanbul Tower 205 projesini basına tanıtıyor. Basın toplantısı 1 Mart 2017 - Çarşamba günü düzenlenecek.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

Akiş GYO basın toplantısı 9 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarından biri olan Akiş GYO, 09 Şubat Perşembe gününü saat 10.00’da basın toplantısı gerçekleştirecek.

TURYAP basın toplantısı ertelendi!

TURYAP'ın 10 Ocak Salı sabahı (yarın) gerçekleştireceği basın toplantısı, hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Artaş İnşaat yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın!

Artaş İnşaat'ın 2016 yılını değerlendireceği ve 2017 yılını için yeni yatırımlarından bahsedeceği yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

JLL Türkiye, MIPIM 2017 basın toplantısı 11 Ocak'ta!

JLL Türkiye, 14 – 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek ve Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde basın toplantısı düzenliyor.

Sur Yapı Koşuyolu basın toplantısı ertelendi!

30 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 12.00’da Çırağan Sarayı Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

The Mandarins Acıbadem basın toplantısı 18 Ekim'de!

Mandarins Gayrimenkul’ün ilk markalı konut projesi "The Mandarins Acıbadem" yenilikçi bir vizyonla hayata geçiriyor. The Mandarins Acıbadem basın toplantısı 18 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

GYODER basın toplantısı aziz torun Haberi

GYODER basın toplantısı aziz torun

23 Mart, Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısında GYODER Başkanı Aziz Torun ve İcra Kurulu Üyeleri, GYODER’in 2013-2017 yılları arası faaliyetlerini değerlendirecek.


Toplantıda gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonu ve öngörüleri...