26 / 04 / 2024

GYODER yönetim yapısı

GYODER yönetim yapısı

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan tüzük değişikliği ile Yönetim Kurulu Üyesi sayısını 15’ten 21’e yükselten GYODER, başkan yardımcılarının ve komitelerinin sayısını da artırdı.

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

Mehmet Kalyoncu, yeniden GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, bu sene oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Halk GYO'nun kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi 16 Nisan'da sona erecek!

Halk GYO'nun Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. firması ile yapılan sözleşmeye  bağlı olarak alınmış kurumsal yönetim uyum derecelendirme notunun geçerliliği 16 Nisan 2021 tarihinde sona erecek. 

Mehmet Kalyoncu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu seçildi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz'' diye konuştu.

Site yönetim toplantısında alınan karar nasıl iptal edilir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Site yönetim toplantısı yapılıyor ve kararlar alınıyor. Ancak onaylatılan deftere ek bir madde yazılıyor. İşin iyi yanı imzalayanlardan biri defterin resmini çekmiş, mahkemeye dava açıyorlar. Bu kararlar geçerli mi? ' sorusunu yanıtladı.

Yönetim toplantısında çıkan kararlar iptal edilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '72 dairelik bir blokta yönetim toplantısı kararları bildirilmiyor.Yönetim kat maliki değil masrafa katılmıyor.Benim mükerrer ödemem var, icraya verebilir mi?' sorusunu yanıtladı.  

İhlas Holding kurumsal yönetim derecelendirme sözleşme süresi uzatıldı!

İhlas Holding ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin süresi 8 Aralık 2020'ye kadar uzatıldı...

Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Beykoz İlçesi Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

7. Proje Yönetim Zirvesi gerçekleştirildi!

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” 21 Nisan'da gerçekleştirildi.

7. Proje Yönetim Zirvesi 21 Nisan'da!

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” düzenliyor.

Apartman yönetim plan değişikliği nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme ve yönetim planı kararlarına göre yönetiliyor. Peki, apartman yönetim plan değişikliği nasıl yapılır?

GYODER yönetim yapısı Haberi

GYODER yönetim yapısı


Türkiye Gayrimenkul Sektörü’nün çatı kuruluşu ‘Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’ (GYODER), yönetim yapısını ve kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. GYODER sektörün önemli isimlerini bünyesine katarken başkan yardımcılarının sayısını da artırdı.  


Aziz Torun’un başkanlığında faaliyetlerini sürdüren GYODER’in yeni döneminde; Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Çalık GYO Genel Müdürü Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, PWC Şirket Ortağı Ersun Bayraktaroğlu ve FYP Proje Geliştirme Şirket Sahibi Füsun Yılmaz Phillipson GYODER Başkan Yardımcısı olarak yer alacak.


Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan tüzük değişikliği ile Yönetim Kurulu Üyesi sayısını 15’ten 21’e yükselten GYODER, başkan yardımcılarının ve komitelerinin sayısını da artırdı.


GYODER yaptığı tüzük değişikliği ile başkan yardımcılarının sayısını 4’ten 5’e çıkardı. Bu doğrultuda Aziz Torun başkanlığında...