29 / 03 / 2024

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi nerede

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi nerede

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Yahyalı Belediye Başkanı Esat öztürk, ilçelerine böylesine önemli ve anlamlı bir merkezi kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.

Yahyalı Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi’nde çalışmalar başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Yahyalı’ya yaptırılacak olan ‘Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki katılım sağladı.

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli 21 Kasım'da atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte sınırlarına dahil olan ilçelerde başlattığı yatırım hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Yahyalı'da kültür merkezinin temeli 21 Kasım Cuma günü atılacak.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Konya'da 25 milyon TL'ye satılık arsa!

Meram Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Konya’nın Meram İlçesi’ne bağlı Hacı İsa Efendi Mahallesinde bulunan arsayı, 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa tarihi Hacı Hasan Camisi restorasyonunda sona geliniyor!

Demirci Belediye Başkanı Selçuk, "Vakıflardan buranın yeniden restore edilip, sağlam hale getirilmesi hususunda destek istedik. Desteği aldık ama inşaat safhasında birtakım şansızlıklar yaşamıştık. Artık hepsinin sonuna geldik" diye konuştu...

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Keban'da imar soruları cevaplandı!

Keban ilçesinde muhtarlara yönelik imar barışı konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Keban Kaymakamı İlyas Öztürk önderliğindeki toplantı Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonunda düzenlendi.

Efendi Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendi Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Tarık Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gölbaşı Hacı Hasan Köyü Camii ve Muhtarlığı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi'nde Hacı Hasan Köyü Camii ve Hacı Hasan Köyü Muhtarlığı'nın yer aldığı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni terminal!

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni bir terminal binası yapma hazırlığında olduklarını müjdeledi.Açıklamalarda bulunan Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'ndan bu yıl ilk defa hac seferleri yapıldığını hatırlattı.

Kayseri Melikgazi'deki tarihi camiler restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacı Torun Efendi, Hacı Mahmut Sami Ramazanoğlu ve Altıntepe Camileri'nde aslına uygun olarak onarılıp hizmete sunulacağını bildirdi.

İzmit Yeni Hamam restorasyonunda öğrenciler için yol yapıldı!

İzmit Hacı Hasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi 396 ada 3 parselde bulunan Yeni Hamam’da süren restorasyon çalışmaları nedeniyle, öğrenciler için yol yapıldı.

İzmit İçkale'de turizm ve ticaret merkezi yapılıyor!

İzmit İçkale'nin Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk mahallelerini turizm ve ticaret merkezi yapılıyor. İçkale'de yapılacak olan merkezin koruma imar planı değiştirildi.

Hatay'da Hacı Hasan Şandır Cami açıldı!

Hatay eski Milletvekili, eski Bakan Sadullah Ergin, hafta sonunda geldiği memleketi Hatay'da bir cami açılışına katıldı.

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi nerede Haberi

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi nerede


Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Yahyalı'ya yaptırılacak olan 'Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Törende ilk konuşmayı yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçelerine böylesine önemli ve anlamlı bir merkezi kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti. Daha sonra kürsüye gelen Özhaseki, yoğun yağışa dikkat çekerek, 'Rahmet altında rahmetli ve bereketli bir isin temelini atıyoruz'dedi. Konuşmasında 1,5 yıl önce yürürlüğe giren ve 'Bütünsehir Yasası'olarak bilinen yasanın faydalarına değinen Özhaseki, son bir yıl içinde 5 kez Yahyalı'ya geldiğine vurgu yaparak, "Buraya her geldiğimde Esat Başkanla ve diğer yetkililerle biraraya gelerek Yahyalı'nın nelere ihtiyaç duyduğunu tespit ettik ve çalışmalara başladık. Bunlar artık ete kemiğe bürünür hale geldi. TOKİ bölgesinin benim su sorununu hallettik, Kiraziıbağ-Yahya11 yolunu yaptık. Şehir içinde...