18 / 04 / 2024

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi son durum

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi son durum

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacılar'da yaptırılacak Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

Kamu kuruluşuna, kadın erkek sözleşmeli personel alımı yapılacak...

Kamu kurumunda çalışmak isteyenler adaylar için  yeni bir personel alım duyurusu daha yapıldı. Buna göre kadın ve erkek personel alımı yapılacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde yükseliş sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım liginde bu hafta en fazla kazandıran yatırım araçları altın ve döviz oldu. Borsa İstanbul ise haftalık bazda yüzde 2,68 oranında değer kaybıyla yatırımcılarını üzdü.

Yatırımcıların yeni gözdesi altın ve dolara endeksli kripto paralar

Dolar ve altının hızlı yükselişi sonrası alım satım işlemlerinde makas farkı açıldı. Bu gelişmelerin ardından yatırımcılar altın ve dolara endeksli kripto paralara yöneldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapıları açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapılarının açılacağı müjdesini verdi. İşte ayrıntılar...

Borsada ne kadar kadın yatırımcı var?

Son dönemlerde cazibesi giderek artan borsada kadın yatırımcıların sayısında da belirgin artış gözlendi. Peki borsadaki yatırımcıların kadın ve erkek oranı ne?

Bugün Ziraat Bankası altın ve dolar fiyatları ne kadar oldu? 11 Kasım 2022 Ziraat Bankası canlı altın ve dolar fiyatları

Ellerindeki parayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar altın ve dolar fiyatlarını araştırıyor. Hem bankaların hem de Kapalıçarşı fiyatlarını araştıran yatırımcılar Ziraat Bankası altın ve dolar alış satış fiyatlarını merak ediyor. İşte Ziraat Bankası canlı altın ve dolar fiyatları...

Ehliyeti olanlar dikkat! Kamuya hemen çok sayıda kadın ve erkek personel alınacak!

İş arayanların merakla beklediği haber İŞKUR'dan geldi. Söz konusu ilanda kamuya hemen ehliyeti olan kadın ve erkek sürücülerin alınacağı belirtildi...

Altın ve gümüş yeni rekorlara koşuyor! Yatırımcılar hazır olun!

Tarihten bu güne kadar altın, yatırımcısını hiç üzmedi. Yatırımcılar altın kadar gümüş fiyatlarını da yakından takip ediyor. Uzmanlar, altın ve gümüş fiyatlarının bu sene yeni rekorlar kıracağını söylerken yatırımcılara adeta ''hazır olun'' uyarısı yaptı.

 Yatırımcılar dikkat! Altın ve dolar operasyonu geliyor!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ABD Merkez Bankası FED'in dolar ve gram altında yeni bir taktik  uyguladığını açıkladı. Yatırımcılar dikkat! İşte o taktik..

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi son durum Haberi

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi son durum

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacılar Meydanı'nda düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkam Doğan Ekici, OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. 


Burada konuşma yapan Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Her ilçeye yaptırdığımız Kadın ve Gençlik Merkezi'nin bir benzerini de Hacılar'a inşa ediyoruz. Bugün ayrıca Hacılar Belediyesi tarafından yaptırılacak Sanayi Sitesi'nin de temelini atıyoruz. Hacılar'ın iş bilirliği burada da kendini gösteriyor. Görüldüğü gibi Hacılar Belediyesi para getirecek işleri kendi yapıyor, para harcatacak işleri bize bırakıyor. Helali hoş olsun, biz Büyükşehir Belediyesi olarak zaten bu işler için varız. İşin külfetine, zahmetine...