19 / 03 / 2024

haftasonu emlak vergisi ödenebiliyormu

haftasonu emlak vergisi ödenebiliyormu

Kocaeli Dilovası Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin Kasım ayı sonunda sona ermesi dolayısıyla hafta sonu vezneleri açık tutacak....

Emlak vergisi haftasonu ödenebilir mi?

Son 15 gün içinde ödenmezi gereken emlak vergisi için mükelleflerin en çok merak ettiği durum haftasonu ödeme yapılıp yapılmadığı oluyor. Peki, emlak vergisi haftasonu ödenebilir mi?

Haftasonu emlak ve çevre temizlik vergisi ödenebilen belediyeler!

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri 30 Kasım 2015 Pazartesi itibariyle sona eriyor. İşte mükelleflerin ceza ile karşılamaması için haftasonu emlak ve çevre temizlik vergisi ödenebilen belediyeler..

Emlak vergisi 2.taksit ödeme süresi!

Emlak vergisi mükellefleri, vergi borcunu iki eşit taksit halinde ödeyebiliyor. İşte birinci taksitlerini en son 31 Mayıs'ta ödeyen mükellefler için emlak vergisi 2.taksit ödeme süresi...

Emlak vergisi ikinci taksiti ne zaman?

Gayrimenkul sahibi olan ve emlak vergisi ödemelerinden muaf tutulmayanlar için emlak vergisi iki taksit halinde yapılıyor. Buna göre emlak vergisi ikinci taksiti ne zaman ödenecek?

Emlak vergisi borcu nedir?

Emlak vergisi, her yıl taşınmazlar adına devlete ödenen bir vergidir. Söz konusu vergiden muaf olmayanlar bu vergiyi ödemekle yükümlüdürler. Peki emlak vergisi borcu nedir? Nasıl oluşur? sorularının cevapları haberimizde yer alıyor

Emlak vergisi hesaplama yöntemi!

Emlak vergisi taşınmaz gayrimenkul sahiplerinin her yıl belli bir orana devlete ödemekle yükümlü oldukları bir vergidir. Emlak vergisi hesaplama yöntemi haberimizin devamında yer alıyor..

Emlak vergisi taksitli ödenir mi?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahiplerinin her yıl devlete ödemekle yükümlü oldukları bir vergidir. Emlak vergisi taksitli ödenir mi? Kaç taksitte ödenir? sorularının cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak vergisi muaflarının bildiri dilekçesi!

200 bin metrekareden daha büyük olmamak kaydıyla tek meskeni olan emekli, dul ve yetimler emlak vergisi muafiyetliğinden yararlanmaktadır. Emlak vergisi muaflarının bildiri dilekçesi haberimizde yer alıyor..

Ödenen emlak vergisi nasıl geri alınır?

Sıfır oranlı emlak vergisi avantajlarına uyanlar yada sıfır oranlı emlak vergisi avantajlarını bilmeyip te vergilerini ödeyenler ödemiş oldukları vergileri nasıl geri alabilirler? sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor..

Emlak vergisi cezası nedir?

Emlak vergisinden muaf olmayıp vergisini zamanında ödemeyen mükelleflere emlak vergisi cezası uygulanıyor. Peki emlak vergisi cezası nedir? Emlak cezası için bir indirim var mıdır? sorularının cevapları haberimizde..

Emlak vergisi nasıl ödenir?

Emlak vergisinden muaf olmayanların ilgili belediyelere ödemesi gereken emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi ödeme seçenekleri nedir? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız detaylı olarak haberimizin içinde bulabilirsiniz..

Emlak vergisi beyannamesi düzenlemesi!

Emlak vergisi beyannamesi düzenlemesi nasıl yapılır? Emlak vergisi beyannamesi düzenlemesinde dikkat edilecek hususlar nelerdir, beyanname formunu nasıl doldurmalıyım? gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

Emlak vergisi oranları!

Emlak vergisi için devlete ödenmesi gereken vergi bedelleri emlak vergisi oranları üzerinden hesaplanıp belirleniyor. Peki emlak vergisi oranları neye göre değişiklik gösterir merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

haftasonu emlak vergisi ödenebiliyormu Haberi

haftasonu emlak vergisi ödenebiliyormu


Dilovası Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin Kasım ayı sonunda sona ermesi dolayısıyla hafta sonu vezneleri açık tutacak.


Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, emlak, çevre temizlik, reklam ve vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar, 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günleri 09.00 - 17.00 saatleri arasında belediye veznelerinden ödemelerini yapabilecekler. Yetkililer hafta içinde ödeme yapamayan vatandaşların sorun yaşamaması ve cezai duruma düşmemeleri için ödemelerini hafta sonu yapmaları çağrısında...