29 / 03 / 2024

Hak Yapı Onlife Pendik iletişim

Hak Yapı Onlife Pendik iletişim

Hak Yapı'nın yeni projesi Onlife Pendik, Temmuz'da başlıyor. Onlife Pendik projesinde 429 konut ve 15 ticari birim yer alıyor...

Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut!

Hak Yapı tarafından Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut fırsatı devam ediyor. Peki Nurtaş Pendik 3+1 daire fiyatı ne kadar? Nurtaş Pendik sosyal donatıları neler? Nurtaş Pendik ile ilgili ayrıntılar.

Hak Yapı Onlife ve Winlife'ta kazandıran fırsat!

Hak Yapı imzalı Onlife ve Winlife projeleri, yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Onlife'ta vade farksız 60 ay vade fırsatı, Winlife'ta ise 2 sene ay boyunca 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Winlife'ta kira garantisi, Onlife'ta 0 faiz fırsatı!

Hak Yapı tarafından hayata geçirilen Winlife ve Onlife projeleri için hazırlanan kampanyalar yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor..

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Hak Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde hazırladığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor..

Winlife ve Onlife'ta kazandıran kampanya dönemi!

Hak Yapı, başlattığı kampanya ile Pendik’te hayata geçirdiği Winlife'ta kira garantisi ve Onlife'ta ise ödeme kolaylığı sunuyor..

Onlife ve Winlife Evleri'nde kampanyalı ödeme fırsatı!

Hak Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Winlife ve Onlife projelerinde kampanya hazırlandı. Winlife'ta 24 ay 2 bin TL kira garantisi, Onlife'ta ise 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor..

Hak Yapı'dan Winlife ve Onlife'ta ödeme kolaylığı!

Hak Yapı, Pendik’te inşa ettiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Onlife Pendik fiyat listesi!

Hak Yapı Pendik'te 429 daire ve 14 ticari üniteden meydana gelen Onlife Pendik projesini inşa ediyor. Projede daireler 2020'de teslim edilecek..

Winlife'ta 1+1'ler 316 bin TL'den başlıyor!

Winlife projesi Hak Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. 142 daire ve 12 ticari üniteden oluşan proje  ''Hayatın kazananı siz olun'' sloganıyla tanıtılıyor. 

Onlife'ta 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Hak Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Kampanya dahilinde Onlife'ta vade farksız 60 ay vadelendirme yapılıyor..

Winlife ve Onlife projelerinde kazandıran kampanya dönemi!

Hak Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde başlattığı kampanyalarla kazandırmaya devam ediyor..

Pendik Park 34 güncel fiyat!

Pendik Park 34 güncel fiyat listesi 485 bin TL'den başlıyor. Park 34 projesi, Demir Yapı Organizasyon - Hak Yapı - İsmail Demirtaş tarafından inşa ediliyor...

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..

Hak Yapı Onlife Pendik iletişim Haberi

Hak Yapı Onlife Pendik iletişim


Onlife Pendik projesi, Hak Yapı tarafından İstanbul Pendik'e bağlı Velibaba (Dolayoba) Mahallesi'nde yükseliyor. Onlife Pendik projesi 10 blokta 429 konut ve 15 ticari birimden meydana geliyor.


16 bin 86 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Onlife Pendik projesinde 461 kapalı, 40 açık olmak üzere 501 araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor.


Bu yıl Temmuz ayında başlayacak olan Onlife Pendik projesinin Temmuz 2019'da teslim edilmesi planlanıyor. Onlife Pendik'te 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer verildi.


Blokların 9-10 katlı tasarlandığı Onlife Pendik projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Tel: 444 1 620

Web: http://www.hakyapiinsaat.com

Gülcihan...