23 / 04 / 2024

Hakan Erilkun TGM Trend Gayrimenkul genel müdürü

Hakan Erilkun TGM Trend Gayrimenkul genel müdürü

Emlak sektörünün franchising sistemindeki en tecrübeli ismi Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul’ün Genel Müdürü oldu.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Hakan Erilkun: Eşler tapuya gidin, konutunuzu güvenceye alın!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, eşlerin hak kaybı yaşamaması için tapuya gitmelerini ve konutlarına aile konutu şerhi koydurarak güvence altına almaları gerektiğini söyledi...

Hakan Erilkun: Tapuda erkek hegemonyası sona eriyor!

Türk insanı için konutta önceliğin birinci el satışlar olduğunu söyleyen TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun 4 yıldaki konut satışlarının sadece 1 milyon 300 binininikinci el satış olduğunu ifade etti.

Kentsel dönüşüm kapsamında her gün 50 konut yıkılıyor!

GM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan konut sayısı ve kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi.

Emlak vergisi beyan değerlerine itiraz süresi uzatıldı!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, belediyelerce belirlenen beyan değerlerini takip etmenin gerekliliğini söyledi.

Kepez’de ortalama emlak fiyatları bin 600 TL civarında!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, yazlık emlakta yaşanan gelişmeleri bölge bölge Karar’a değerlendirdi. Erilkun Kepez’de, özellikle Varsak bölgesinde bin 600 TL civarında olan ortalama metrekare satış fiyatı olduğunu ifade etti.

Sultangazi'de metrekare fiyatları yüzde 11 oranında arttı!

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde emlak piyasası haareketlendi. TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, bölgede metrekare fiyatlarının yüzde 11 oranında arttığını belirtti.

TGM Trend Gayrimenkul çözüm merkezi konseptiyle sektöre girdi!

Aydın Holding, TGM Trend Gayrimenkul adıyla yeni bir emlak zinciri kurdu. Franchise sisteminin tecrübeli ismi Hakan Erilkun’u Genel Müdür olarak transfer eden TGM Trend Gayrimenkul, basınla ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

Stüdyo daireler tarihe karışıyor!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Taslağı ile ile stüdyo daireler tarihe karışıyor. Hakan Erilkun 1+1 ve 2+1 dairelerin fiyatlarında yüzde 10’un üzerinde değer artışı yaşanacağını söylüyor.

Hakan Erilkun kimdir?

Aydın Holding, bir emlak zinciri TGM Trend Gayrimenkul’ü kurdu. Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü oldu. Peki, Hakan Erilkun kimdir?

Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Emlak sektörünün franchising sistemindeki en tecrübeli ismi Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul’ün Genel Müdürü oldu.

Hakan Erilkun, Altın Emlak'tan ayrıldı!

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun 3 Mart 2017 tarihi itibariyle görevinden ayrılıyor. Erilkun, Altın Emlak'taki görevine 2010 yılında başlamıştı.

Hakan Erilkun: TL'yi ve ekonomiyi destekliyoruz!

TL’yi ve Ekonomiyi Destekleme Kampanyası’na emlak sektöründe ALTIN EMLAK öncülük etmeye başladı.

Hakan Erilkun TGM Trend Gayrimenkul genel müdürü Haberi

Hakan Erilkun TGM Trend Gayrimenkul genel müdürü

Emlak ve inşaat sektörünün dev ismi Aydın Holding, Türkiye’deki tüm klasik emlakçılık kalıplarını yıkacak altyapıya sahip bir emlak zinciri TGM Trend Gayrimenkul’ü kuruyor…

Hakan Erilkun Transfer Edildi

Emlak ve inşaat sektöründeki 35 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini franchising sistemi ile yaymaya başlayan TGM Trend Gayrimenkul’ün Genel Müdürlüğü için emlak sektörünün franchising sistemindeki en tecrübeli ismi olan Hakan Erilkun transfer edildi.

Türkiye’de emlakçılığın sadece alım-satım ve kiralamada hizmet sunmaktan ibaret olduğunu, oysaki emlak hizmetlerinde taşınmazın tüm ihtiyaçlarını kapsaması gerektiğini ifade eden TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun şunları söyledi: “Ülkemizde ekonominin can damarı elbette ki emlak ve inşaat sektörü. İnsanımızın da yatırımdaki ilk tercihi olan emlak aslında alım-satım ve kiralamadan sonra pek çok sorunu da beraberinde getiriyor. Maalesef aracılık hizmeti verilen tüm...