19 / 04 / 2024

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016

Teslimlerin bu yıl Aralık ayı sonunda yapılması planlanan Halkalı Antplato projesinde ofislerin metrekare bazında birim fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Antplato’da ikinci el süreci başladı!

Ant Yapı'nın prestijli ilk ofis projesi Antplato’da ikinci el dönemi start aldı. Kiralamalar ve ikinci el satışla ilgili ekibimiz size yardıma hazır.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Esta İnşaat Halkalı satış ofisi!

İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yer alan Esta İnşaat Halkalı projesi 243 konut, 29 ofis ve 10 ticari üniteden meydana geliyor. Esta İnşaat Halkalı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Halkalı Esta Basın Ekspres nerede? Ulaşım bilgisi!

Halkalı Esta Basın Ekspres projesinde daire, ofis ve dükkanlar olacak. İşte Esta Basın Ekspres projesinin ulaşım bilgileri...

Antplato’da hayat başladı!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’da kiralamalar son hızla devam ediyor…

Antplato’nun örnek ofislerinde ödüllü masa!

Ant Yapı Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofislerinde dünyaca ünlü İtalyan Tasarımcı Mauro Lipparini’nin ‘Best of Year 2016’ ödüllü masasını tercih ediyor.

Antplato’da final heyecanı!

Ant Yapı, çok özel ve iddialı bir projeyi tamamına erdiriyor. İlk ofis projemiz olan Antplato’da yıl sonu itibarı ile dış cephe kaplanacak, içeride de ince mekanik ve elektrik imalatları tamamlanacak.

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayı sonunda yapılması planlanan Halkalı Antplato projesinde ofislerin metrekare bazında birim fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Antplato inşaatında sona gelindi!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

AntPlato yılsonunda teslim edilecek!

Türkiye’deki ilk ofis projesi AntPlato’yu Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçiren Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, “Yılsonunda ofislerimizi teslim edeceğiz. Bölgede yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz” dedi

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlıyor!

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan. Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato'da örnek ofisler hazırlandı!

Ant Yapı'nın ilk ofis projesi olan Antplato'da örnek ofisler Mayıs ayı sonunda hazırlandı. Satış ofisinin bina bünyesine taşınan projede inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016 Haberi

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016


Ant Yapı  tarafından hayata geçirilen  Antplato projesi  İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor.Proje 25 katlı olarak tasarlandı. 


Teslimlerin bu yıl Aralık ayı sonunda yapılması planlanan Halkalı Antplato projesi 176 modüler birimden oluşuyor. Projede 80 metrekare ve 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor.


Toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato Halkalı'da ofisler , kişisel tercihlere göre ister ofis ister “home office” olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1032 m2‘ye kadar genişletilebiliyor.  


Ant Plato lokasyon olarak tamamlanması planlanan Halkalı-Kirazlı metro hattı üzerindeki Mimar Sinan istasyonuna 300 metre, Fatih istasyonuna ise sadece 200 metre uzaklıkta bulunuyor.


Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016!


Kişiye özel ödeme planları ile özel indirimler uygulanan ofislerin metrekare bazında birim fiyatları ise 4 bin 500...