24 / 04 / 2024

halkalı havaray ne zaman

halkalı havaray ne zaman

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sefaköy’den Halkalı üzerinden devam eden 1 milyarın üzerinde maliyeti olacak olan Havaray’ın ihalesini yaptıklarını açıkladı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı için geri sayım başladı!

İBB Meclisi’nde geçen yıl kabul edilen Sefaköy, Halkalı, Başakşehir havaray hattının inşaat sürecinde geri sayım başladı.Halkalı-Gebze arası ulaşım süresini 105 dakikaya düşürecek proje araç trafiğini de rahatlatacak...

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı imar planı tadilatı askıda!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 13 Ekim 2017 tarihine kadar askıda kalacak..

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesi iptal!

Alarko Holding tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Alarko Holding Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesinin iptal edildiğini açıkladı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesi iptal edildi!

Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesinde revizyon ihtiyacı doğması nedeniyle söz konusu ihalenin iptal edildiğinin bildirildiğini duyurdu.

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattı 2019 yılında hizmete girecek!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattına yapılacak havaray için ihaleyi Alarko Holding bağlı ortaklığı Alsim Alarko kazandı. Alsim Alarko bu işi KDV hariç 1.292.000.000 TL bedelle yapacak.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray imar planı tadilatı askıda!

Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray Hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı ihalesinin kazananı belli oldu!

İhalesi gerçekleşen Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın sonuçları açıklandı. Alarko Holding ortaklarından olan Alsim, ihaleyi KDV hariç 1,29 milyar TL teklif vererek kazandı.

Sefaköy-Halkalı Havaray Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sefaköy’den Halkalı üzerinden devam eden 1 milyarın üzerinde maliyeti olacak olan Havaray’ın ihalesini yaptıklarını açıkladı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı ihalesi yapıldı!

İstanbul’un ilk Havaray ihalesi yapıldı. Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattında 15 kilometre uzunluğundaki Havaray, 17 istasyondan oluşacak. 6 firmanın katıldığı ihalenin sonucu dosyalar incelendikten sonra açıklanacak

Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray hattının ihalesi bugün!

Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. 11.7 kilometre uzunluğundaki hattın 2019 yılında açılması planlanıyor.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesi 7 Aralık'ta!

İstanbul'un ilk havadan gidecek tramvayı için ihaleye çıkılıyor. 11.7 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray hattının 2019 yılında açılması planlanıyor.

halkalı havaray ne zaman Haberi

halkalı havaray ne zaman

AK Parti Büyükçekmece ilçe SKM Başkanlığının açılış töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Sefaköy’den Halkalı üzerinden devam eden 1 milyarın üzerinde maliyeti olacak olan Havaray’ın ihalesini yaptık” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Büyükçekmece ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı açılış törenine katıldı. Açılış törenine Başkan Kadir Topbaş'ın yanı sıra SKM görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören sonrası Başkan Topbaş, SKM'yi gezerek, referandum kapsamında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Kurdele kesim töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Kadir Topbaş, SKM'lerde çalışmanın zorlu bir iş olduğunu ve çalışanların üzerine büyük görevler düştüğünü söyledi.


"BÜYÜKÇEKMECE'YE BUGÜNE KADAR 1 MİLYAR 200 MİLYON YATIRIM YAPTIK"

AK Parti Büyükçekmece İlçe SKM Başkanlığı açılışında konuşan...