19 / 04 / 2024

Hamza Karataş

Hamza Karataş

Osmancık’ta inşaatı tamamlanmak üzere olan Adliye Sarayı çevresindeki kaldırımlar Osmancık Belediyesi tarafından yenileniyor.

Osmancık cazibe merkezi olacak!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık'ın bölgenin cazibe merkezi ve geleceğin örnek kenti olacağını söyledi. Karataş, Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışmaların tamamlandığını, alt yapıya başlanacağını açıkladı.

Osmancık'ta 50 yıllık projelerin ihaleleri tamamlandı!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ak Parti İlçe Yönetimine faaliyetlerini anlattı. Karataş, şehrin gelecek 50 yılını şekillendirecek projelerin ihale edilerek çalışmalara başlandığını ifade etti.

Hamza Karataş: Osmancık kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçede kapsamlı bir kentsel dönüşüme hazırlandıklarını belirterek ilçenin yeni imar planım da içeren projenin 14 Ekim 2014 tarihinde ihale edileceğini açıkladı.

Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut mağdurlarıyla bir araya geldi! 

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut satış vaadiyle dolandırıldığı ileri sürülen vatandaşlarla bir araya geldi...

Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nu otoyol açılışına davet etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştireceği Koyundere- Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da davet etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hamza Dağ: Ormanların imara açılması mümkün değildir!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yaptığı açıklamada "Anayasa'nın 169'uncu maddesine göre ormanların imara açılması mümkün değildir." dedi.

Hamza Dağ'dan Tunç Soyer'e borç çıkışı!

AK Partili Hamza Dağ, CHP’li Soyer’e, arazi satışları üzerinden sorular sordu. Hamza Dağ, “Taşınmazları yok pahasına sattın. Belediye borcunu da 20 milyon liradan nasıl 150 milyona çıkardın?” diye sordu.

Hamza Group Gayrimenkul Danışmanlık Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamza Group Gayrimenkul Danışmanlık Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadı  Hamza tarafından kuruldu. 

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Karataş tarafından kuruldu.

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.

İşte Hamza Arda Turan'ın odası!

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 25 Ekim’de dünyaya gelen Hamza Arda'nın odasının fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Akif Hamzaçebi: Kanal İstanbul konusunda Erdoğan'ı ikna edeceğiz!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, şehri felç edeceğini savunduğu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ikna edeceklerini söyledi.

Adana-Karataş yoluna ilişkin 8 soru mecliste!

Adana-Karataş yolu meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sorularının Bakan Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Ali Hamza Pehlivan hizmet binaları inşaatlarını inceledi!

Vali Ali Hamza Pehlivan Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ile Milli Emlak Müdürlüğü’nü ziyarette bulundu. 

Hamza Dağ'dan Abdullah Gül'e mega proje çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ mega projelerle ilgili bir açıklama yaptı.

Hamza Dağ: Kentsel dönüşümde vatandaş mağdur olmamalı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, kentsel dönüşüm konusunda açıklamalarda bulundu. Dağ, ''Kentsel dönüşüm konusunda en önemli kıstas vatandaşların mağdur olmamasıdır'' diye konuştu.

Hamza Karataş Haberi

Hamza Karataş

 Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, “İlçemize modern bir Adliye Sarayı kazandırılıyor.İnşaatı tamamlanmak üzere. Kısa süre sonra hizmete açılacak. Osmancık Belediyesi olarak yeni bina çevresindeki kaldırımları yeniliyoruz. Adliye binası çevresindeki sokaklarda kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu bölge tamamlandığında yeni kaldırım çalışmaları yine aynı mahalledeki diğer cadde ve sokaklarda yoğunlaştırılacak”...