28 / 03 / 2024

Handan Derya Ercan seramik sektörü

Handan Derya Ercan seramik sektörü

Kaleseramik Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan, Yeşilköy CNR EXPO'da başlayan UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda Türkiye'nin seramik sektöründeki yerini anlattı.

Özcan Ercan: Bahar Akça evime çöktü çıkmıyor!

Oyuncu ve sunucu Bahar Akça ile evli işadamı Özcan Ercan’ın iki senelik yasak aşkı mahkemede bitti. İşadamı, kendisine ait evi boşaltmamakta ısrar eden Bahar Akça’yı mahkemeye verdi

Derya Erhan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Derya Erhan İnşaat Anonim Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de Derya Erhan tarafından kuruldu. 

Handan Toprak Benli: Avcılar'a 100 yıllık imar planı yaptık!

İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin tek kadın belediye başkanı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli sosyal demokrat belediyecilik adına önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Ahmet Ercan: 2018- 2020 arasında yıkıcı bir deprem şaşırtıcı olmaz!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Muğla ve Antalya’da meydana gelen depremler ile ilgili açıklama yaptı. Ercan, ''Türkiye'de 2018- 2020 arasında yıkıcı bir deprem şaşırtıcı olmaz" diye konuştu.

Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri geliyor! Yeni Proje!

Omran İnşaat imzası ile Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri hayata geçiriliyır. Şirket ilk etapta 700 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor...

Derya Tuna konuğunun kirasını ödeyecek!

Derya Tuna, Kanal D'de yayınlanan 4 Kadın Zamanı programına konuk olan 20 yaşındaki Fadik Ezgi Randa'ya yardım elini uzattı. Tuna, Randa'ya birikmiş kira borçlarını ödeme sözü verdi.

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki evini İdo Tatlıses'e hediye etti!

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evini İdo Tatlıses'e hediye etti. İdo Tatlıses bu lüks villaya taşınacak ve villanın alt katını stüdyoya çevirecekmiş.

Kalyon Gm Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyon Gm Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kalyoncu ve Derya Çağlın ortaklığında kuruldu. 

Recep Ercan Keskin kimdir?

Gayrimenkul ve akaryakıt sektöründe yoğunlaşan Keskin Şirketler Grubu'nun sahibi Recep Ercan Keskin kimdir?

Taş Yapı, Ercan Havalimanı'nı ayağa kaldırdı!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Taş Yapı, KKTC'de Ercan Havalimanı'nın inşaatına başlıyor. Firma, 38 yıldır yapılması planlanan havalimanı ile atağa geçti.

Derya Uluğ Etiler'de ev bakıyor!

Müzik dünyasının son döneminde en iyi çıkış yapan isimlerden Derya Uluğ 'un işleri açıldı. Derya Uluğ Etiler'de ev bakıyor.

Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites genel müdürü oldu. Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi İş Güvenliği Yüksek Lisans mezunu.

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Avcılar'da Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesini kapsayan imar planı değişikliğinin Avcılar ve İBB Meclisi'nde kabul edilmesine Başkan Handan Toprak Benli teşekkür etti.

Handan Derya Ercan seramik sektörü Haberi

Handan Derya Ercan seramik sektörü

Kaleseramik Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan, Türkiye'nin seramik sektöründe çok güçlü olduğunu belirterek, "İthal ürün giderek azalıyor, neredeyse yok denecek kadar az. Sektör ağırlıklı olarak ihracatla büyüyor. Biz net ihracatçı konumundayız. Ekonomiye ciddi katkı sağlıyoruz. Sektör teşviki de hak ediyor." dedi.  


Kaleseramik, Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres ile Yeşilköy CNR EXPO'da başlayan UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'na katılıyor. 


Handan Derya Ercan, fuarda AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, büyük ebatlı porselen karo üretiminin daha da önem kazandığını, tüketiciye en çok ürün seçeneği sunan firmanın Kaleseramik olduğunu söyledi. 


Geçen yıl Çanakkale’de 100 milyon liralık yatırımla kurdukları yeni granit fabrikasının açılışını gerçekleştirdiklerini, yeni fabrikada üretilen ürünlerin yurt içi ve dışında satışını yaptıklarını ifade eden Ercan, büyük...