25 / 04 / 2024

Hannover Messe

Hannover Messe

Geleceği belirleyecek teknolojiler ile daha modern ve akıllı enerji ağlarına yönelik çözümlerin ortak platformu Hannover Messe’nin bu yılki ana teması “Entegre Endüstri- GELECEK ADIMLAR” olarak belirlendi.

Hannover Messe iletişim çalışmaları için Avantgarde ile anlaştı!

Dünya devi Hannover Messe’ nin medya ve marka yönetmenliğini ise Avantgarde İletişim Danışmanlığı Medya Direktörü olan Nesrin Gündüz ve de Medya İlişkileri Yöneticisi Dilara Fethan yürütecek...

Messe Stuttgart ve Hannover Messe Türkiye'de güç birliği yapıyor!

Sektör devlerini Türk yatırımcılarla buluşturan iki büyük fuar firması olan Messe Stuttgart ve de Hannover Messe bir ilke imza atarak “Türkiye’de güç birliği yapıyor ”...

Temsa’dan Avrupa’nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü!

Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığında faaliyet gösteren Temsa, yeni elektrikli araç modeli olan LD SB E’yi, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA Transportation fuarında ilk kez tanıttı. Temsa bu modeli ile Avrupa’nın ilk elektrikli şehirlerarası otobüsüne imza atacak.

Volkswagen’in ikonik minibüsü tamamen elektrikli oldu! İşte ID.Buzz ve özellikleri…

Dünyanın en önemli ticari araç fuarlarından IAA Transportation, Almanya'nın Hannover şehrinde başladı. Fuara 40 ülkeden 1.200'ün üzerinde şirket katılırken, Alman otomotiv devi Volkswagen ikonik modeli T1’den esinlenerek tasarladığı tamamen elektrikli minibüsü ID.Buzz’u tanıttı.

Koronavirüs Türkiye'nin dünya ticaretindeki rolünü artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel, "Dünya ticaretinin olağan seyrinde devam edebilmesinde Türkiye gibi hızlı gelişen ülkeler önemli bir rol üstlenecek." dedi.

Plan Projektbau Hannover Gmbh Plan Projektbau Hannover Gmbh Merkezi İstanbul Şubesi açıldı!

Plan Projektbau Hannover Gmbh Plan Projektbau Hannover Gmbh Merkezi İstanbul Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kızıl tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı, fuarlara uluslararası katılımı artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel "İstanbul Havalimanı ile birlikte Türkiye, daha fazla uluslararası hava trafiğine sahip olacak. Ulusal ve uluslararası ziyaretçiler fuarlarımıza daha fazla katılım gösterecek." dedi.

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

IFA 2017 fuarında akıllı ev konseptine uygun sistemler tanıtıldı!

Geçen sene akıllı ev konseptinin öne çıktığı fuarda bu yıl da, bu sisteme entegre akıllı teknolojiler, nesnelerin interneti ve giyilebilir teknolojiler öne çıktı. Berlin'de Messe Berlin tarafından düzenlenen fuar 6 Eylül'de sona erecek...

Peli Parke'ye Hannover'de büyük ilgi!

Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 14-17 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlendi. 60 ülkeden 1409 katılımcının bulunduğu fuarda Peli Parke, innovatif ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Tescon-Sodex 2017 fuarı imza töreni yarın!

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

19. EXPO Real Gayrimenkul Fuarı 4-6 Ekim'de!

EXPO Real 19. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Messe München Internatıon tarafından Almanya Messe München'de gerçekleşecek. Yoğun katılım beklenen fuar 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

Almanya Hannover'daki Fatih Camii ibadete açıldı!

Almanya Hannover bölgesinde, Helmstedt Diyanet İşleri Türk İslam Birliği DİTİB'e bağlı Fatih Camisi törenle ibadete açıldı. Törene çok sayıda davetli katıldı.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Boydak Holding 2017'de Avrupa'da 100 mağazaya ulaşacak!

Boydak Holding çatısı altında faaliyet gösteren İstikbal, Avrupa'nın 75'inci, Fransa'nın 15'inci mağazasını Strasbourg'da açtı. Holding, mağaza açılışlarına Münih, Duisburg, Hannover ve Berlin'de devam edeceklerini belirtti.

Hannover Messe Haberi

Hannover Messe

Sanayinin akıllı fabrika vizyonunu gerçekleştirebilmesi için atılması gereken adımlar Hannover Messe’nin odak noktasını oluşturuyor.

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın Alexander Kühnel ve Hannover Messe Kıdemli Başkan Yardımcısı Sayın Marc Siemering’in Türkiye’deki basın mensupları ile Entegre Endüstri-GELECEK ADIMLAR ile ilgili biraraya geleceği basın toplantımızda siz değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Tarih: 28 Ocak 2014 Salı(YARIN)


Yer: Grand Hyatt Otel(...