24 / 04 / 2024

Hare Asonsör Genel Müdürü Hakan Arslan

Hare Asonsör Genel Müdürü Hakan Arslan

Hare Asansör, bu yıl makine teçhizat yatırımları kapsamında arsa dahil 3 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor.

2023 KPSS başvuru ücreti belli oldu! KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ücreti peş peşe açıklandı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ücretleri belli oldu. Peki, KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT Öğretmenlik Alan Bilgisi ücretleri ne kadar oldu?

Traktör piyasasını bekleyen tehlikeyi açıkladı

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Türkiye traktör pazarının hareketli olduğu 2021'de 63 bin traktör satıldığını ve 2022 yılında da geçen yıla paralel bir satış beklediklerini ifade etti. Özüner, traktörlerde tedarik sorunu yaşandığını belirtti.

İmar barışı yeniden başlayacak mı? 

MÜSİAD Bursa Şubesi İnşaat Sektörü Genel Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Demirtaş, imar barışı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Peki imar barışı yeniden başlayacak mı? İşte yanıtı...

İnşaat sektöründe canlanma dönemi!

Türkiye'de de inşaat sektörü, genel ekonomi açısından bir öncü gösterge olmanın yanında büyümenin itici gücünü oluşturuyor. Sektör ise yüksek büyüme temposuyla gelişiyor. 

Odak Tatil Köyü yıkıldı! Bin 250 kişi ayaklandı!

Bodrum Odak Tatil Köyü, kanunlara aykırı genel kurul kararıyla ve kimseye haber verilmeden yıkıldı. Sitede devre mülkü olan bin 250 hak sahibi ise ayaklandı. Konu yargıya taşındı.

Eti Bakır 4 yılda 3,1 milyar liralık yatırım yapacak!

Eti Bakır Genel Müdürü Yılmaz Şara, 2022'ye kadar 4 yılda toplam 3,1 milyar liralık yatırım yapacaklarını belirtti..

Trend GYO ne kadar kredi kullandı?

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Vakıf Katılım Bankası ve Albaraka Türk Katılım Bankası ile her iki kurum için ayrı ayrı 25 milyon TL kullanıma hazır Genel  Kredi Sözleşmesi imzaladı. 

Hare Asansör, Artvin'de 3 milyon liralık yatırım yapacak!

Hare Asansör, bu yıl makine teçhizat yatırımları kapsamında arsa dahil 3 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Malatya'daki kerpiç evler müze oluyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ile birlikte çalışmaların son aşamaya getirildiği Kongre ve Kültür Merkezi yanındaki kerpiç evlerde incelemelerde bulundu.

İstanbul en güvenli kentler arasında!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Dünyanın herhangi bir metropolü ne kadar terör tehdidi ile karşı karşıyaysa İstanbul’da ancak o kadar terör tehdidi ile karşı karşıyadır. Genel metropol karşılaştırmalarında da İstanbul en güvenli kentler arasında" dedi.

Teknik Yapı satış direktörü ve proje müdürü arıyor!

Teknik Yapı tarafından Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş için satış direktörü, proje müdürü ve şantiye şefi, İnsan kaynakları ve idari işler müdürü, genel müdür yardımcısı personeli alacaktır.

Kooperatif genel kurul toplantısına çağrı nasıl yapılır?

Kooperatif genel kurulu, bütün ortakları temsil eden en yetkili organdır. Genel kurul olağan ve gerektiğinde olağanüstü olarak toplanıyor. Peki, kooperatif genel kurul toplantısına çağrı nasıl yapılır?

Türkiye'de verimsiz radyatör mü kullanılıyor?

Risa Radyatör Genel Müdürü İlker Mülayim, Türkiye'nin verimsiz radyatör kullandığını belirtti. Türkiye’de sadece kısa vadeli maliyet farkını gözeterek saç radyatörlerin kullanıldığını ekledi.

Hare Asonsör Genel Müdürü Hakan Arslan Haberi

Hare Asonsör Genel Müdürü Hakan Arslan

Artvin'in Hopa ilçesinde 2005 yılında şahıs firması olarak kurulan Hare Asansör, bu yıl makine teçhizat yatırımları kapsamında arsa dahil 3 milyon liralık yatırım yapacak. Kurulduğu günden beri kamera ve güvenlik sistemlerinin yanısıra elektrik işleri alanında da birçok işlere imza atan şirket, metal konusunda ise 2012 yılından beri hizmet veriyor. Söz konusu tarihten itibaren DKP ve alüminyum sac satışma başlayan şirket, Yunanistan ve Bahreyn üzerinden alüminyum ithalatı da yapıyor. 


Yine 2012 yılı içinde asansör sektörüne adım atan şirket, hâlâ bu sektörde ticaret hayatına devam ediyor. Yılda 5 milyon liralık ciroya sahip olduklarım kaydeden Hare Asonsör Genel Müdürü Hakan Arslan, "Firma olarak 2016 yılında kamu inşaatlarından almış olduğumuz asansör işlerinde yoğun mesai harcadık. Bu yılın ilk aylarında 1 milyon liralık bir anlaşmaya...