24 / 04 / 2024

Hasan Karabağ kimdir

Hasan Karabağ kimdir

İzmir Bayraklı Belediyesi, kaybettiği bir "kamulaştırmadan el atma" davasından çıkan 13 milyon 713 bin TL tazminat nedeniyle gayrimenkullerinin haczedilmesiyle karşı karşıya kaldı.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm kendiliğinden olacak!

BAYRAKLI Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı, İzmir'in yükselen değeri oldu. Bu dönem kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi için imar plan revizyonları yapıyoruz. Bu tamamlandığında ilçemizde dönüşüm başlayacak" dedi.

Revizyon planlarıyla Bayraklı'nın önü açılacak!

İzmir'de gecekondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı Bayraklı'da vatandaşlarla müteahhitleri kentsel dönüşümde ortak bir zeminde uzlaştırma adına imar planlarında revizyon çalışmasının ilk adımı atıldı.

Hasan Karabağ: Osmangazi'nin imar planı değişti!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Karabağ, mahalle sakinlerine “Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.

İzmir Bayraklı'da hizmet binası inşaat alanı genişleyecek!

Bayraklı Belediyesi tarafından Altınyol Caddesi üzerinde yükselen hizmet binası inşaatı planlı alanlar tip imar yönetmeliğindeki değişiklikle birlikte 600 metrekarelik bir alan kazandı.

Hasan Karabağ'dan Bayraklı'ya imar müjdesi!

Bayraklı Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısının ilk oturumu Osmangazi Hizmet Binası'nda gerçekleşti. Hasan Karabağ, "Küçük parseller birleşip yaklaşık on katlı bir imar düzenlemesi yapıldı." dedi.

Hasan Karabağ vatandaşa imar planını anlattı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'nde faaliyet gösteren Avcılar Atıcılar Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi

Bayraklı'da kentsel dönüşüm kendiliğinden olacak!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, altı bölgede plan revizyonu hazırlığında olduklarını belirterek, “ Kentsel dönüşüm kendiliğinden olacak ” şeklinde konuştu.

İzmir Bayraklı'ya kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Osmangazi Mahallesi'nde oturan vatandaşların kapalı pazar yeri isteğini yerine getiren Bayraklı Belediyesi, 4 bin 330 metrekare alanda, 250 tezgah, otopark, zabıta birimi, çay ocağı ve tuvaleti bulunan bir tesis yapacak.

Bayraklı'da bazı mahallelerin imar planları değişecek!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, halk buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Emek Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Karabağ, imar planı revizyonu, semt merkezi ve pazar yeri konusunda vatandaşlara yeni bilgiler verdi.

Bayraklı'da toprak kaymasına 'dolgu'lu önlem!

Bayraklı'da bir inşaat firması tarafından yapılan hafriyat çalışması sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle Bayraklı Belediyesi çalışma başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü olası bir kaymayı önlemek için alana hafriyatı dökmeye başladı.

Doğançay'da imar adımı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. 1/1000 ölçekli imar planı uygulaması, yaklaşık 3 bin nüfusa sahip 580 dönümlük mahallenin tamamını ilgilendiriyor.

Hasan Karabağ: Gecekondularınızı satmayın!

Başkan Karabağ, "Nasıl sahildeki zengin insanların arsalarına gökdelen izni veriliyorsa benim gecekondudaki insanlarımın da arsalarının değer kazanması için imar değişikliği gerekiyor. Bunun gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapılacak" dedi

Bayraklı'da plan revizyonu atağı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve imar planları ile kentsel dönüşüm yapmanın zor olduğunu kaydetti. Karabağ, " İlçedeki imar planlarında revizyona gideceğiz " dedi.

Bayraklı'da dönüşüm için plan revizyonu atağı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve imar planlan ile kentsel dönüşüm yapmanın zor olduğunu belirterek, ilçedeki imar planlarında da revizyona gidileceğini açıkladı.

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hasan Sadun Oğan kaç yılında ve nerede doğdu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Hasan Sadun Oğan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Mistral GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Hasan Sadun Oğan’ın hayatı...

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Hasan Rasih Boztepe kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Rasih Boztepe kimdir? Kaç yaşında? Hasan Rasih Boztepe daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hasan Rasih Boztepe'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hasan Peker ne iş yapıyor? İşte Hasan Peker ile ilgili tüm merak edilenler...

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlüğü yapan Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan Kimya Bolat hangi üniversiteden mezun? İşte ayrıntılar...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Karabağ kimdir Haberi

Hasan Karabağ kimdir

İzmir'in Bayraklı ilçesi Adalet Mahallesi'nde, Yeni Kent Merkezi Planı ile son yıllarda en hızlı gelişen kesimde, Anadolu Caddesi'nden geçmişte Altınyol'a bağlantı sağlanan, bugün ise Adnan Kahveci Köprülü kavşağına bağlanan 1597/2 sokağın da içinde yeraldığı, imar planında yol ve park alanı 1570 metrekare büyüklüğündeki arazinin Bayraklı Belediyesi'nde 1 yıldır süren krize neden olduğu ortaya çıktı. Arazinin sahibi olan Konya merkezli şirket imar planında kısmen yol kısmen park alanı olarak belirlenmesine karşın kendilerine aynı değerde emsal taşınmaz verilmediği, kamulaştırma yapılmadığı, taşınmazdan faydalanamadıkları, satamadıkları, bina yapamadıkları, kiraya veremedikleri için Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi'ne dava açtı. Mülkiyet haklarından yararlanamadıklarına ve Yeni Kent Merkezi'nde denize nazır arazinin değerine dikkat çeken davacılar üç yıl önce tazminat talebinde bulundu. Davada üzerinde en çok tartışma yaşanan...