19 / 03 / 2024

hasankeyf toki evleri

hasankeyf toki evleri

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde evleri baraj gölü altında kalacak vatandaşlar için inşa edilen Yeni Hasankeyf'teki konutların fiyatları belli oldu

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Malatya Merkez TOKİ Evleri başvuruları!

Malatya Merkez TOKİ Evleri başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabiliyor. Ödeme planı kapsamında 156 ay vade uygulanan projede daire fiyatları 128 bin 765 TL'den başlıyor.

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru!

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru dönemi 28 Eylül 2015 tarihi itibariyle başlıyor. Ödemeleri 180 ay vade seçeneğiyle yapılabilen projede 2 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri başvuru!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başladı. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 414,92 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Malatya Darende TOKİ Evleri başvuru!

Malatya Darende TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başladı. Yüzde 15 peşinatla ödeme yapılabilen projede 84,43 metrekare ve 129,62 metrekare olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

Bursa Keles TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. Projenin ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Bursa Keles TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

hasankeyf toki evleri Haberi

hasankeyf toki evleri

    Hasankeyf ilçesinde evleri Ilısu Baraj Gölü altında kalacak olan ilçe sakinleri için inşa edilen Yeni Hasankeyf'teki konutların fiyatları pahalı bulundu. 

     Yöre halkı için TOKİ tarafından yaptırılan Yeni Hasankeyf'teki 3+1 şeklindeki örnek evlerin fiyatı 171 bin olarak açıklandı. Hasankeyf sakinleri ise açıklanan fiyatları çok yüksek buluyor. 

     Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, AA muhabirine yaptığı açıklamada Yeni Hasankeyf'te yapılan 3+1 evlerin ilçe halkının tercih ettiği ev tipi olduğunu söyledi. 

     Yeni konut fiyatlarının yaklaşık 171 bin lira olarak açıklandığını ifade eden Kusen, ancak fiyatın çok yüksek olduğunu belirtti. 

     Kusen, 5 yıl ödemesiz, 15 yıllık süre içinde sıfır faizle ödeme yapılacağını ancak Hasankeyf'te yaşayanların yüzde 5'inin dahi bu parayı ödeyemeyeceğini öne sürerek şöyle konuştu: 

     "Bu fiyatın düşürüleceğine...