27 / 04 / 2024

Hatay Dörtyol Belediyesi kiralık işyeri

Hatay Dörtyol Belediyesi kiralık işyeri

Hatay Dörtyol Belediyesi tarafından, Sanayi Mahallesi Eski Pazar Yeri, Nakliyatçılar Sitesi, Numuneevler Mahallesi ile Yeniyurt Mahallesi'ndeki 12 işyeri kiraya veriliyor...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hatay’daki 10 milyar dolarlık projeye Suudi Arabistan mı ortak olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan'da imzalanan enerji anlaşması nedeniyle tüm dikkatler Hatay'a çevrildi. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 10 milyar dolar yatırımla rafineri ve petrokimya tesisi kurulacağı ve buraya Suudi Arabistan’ın da ortak olacağı iddia edildi.

4 şiddetli depreme rağmen camı bile kırılmayan hastanenin sırrı ne? İşte hayrete düşüren gerçek!

Hatay’daki Dörtyol Devlet Hastanesi’nin dört deprem görmesine rağmen halen dimdik ayakta kalması görenleri hayrete düşürürken, hastanenin bu denli dayanıklı olmasının sırrı ortaya çıktı.

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Dörtyol İcra Dairesi Hatay Dörtyol'da yer alan gayrimenkulü 74 milyon 880 bin 687 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da inşaat iskelesi çöktü! 2 işçi yaralandı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir inşaatın iskelesinin çökmesi sonucunda inşaatta çalışan 2 işçi yaralandı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Hatay Dörtyol'da 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Dörtyol İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay İl, Dörtyol İlçe, Çaylı Mahallesi, Beyleryurdu Mevkii 2618 Parselde yer alan arsayı 8 milyon 171 bin 80 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Döşemealtı Belediyesi gayrimenkullerini satıyor!

Borçlarından dolayı personel maaşını bile ödeyemeyen CHP’li Döşemealtı Belediyesi çareyi arsa satışında buluyor. Arsa kalmayınca sıra sosyal donatı alanlarına geldi.

Hatay Dörtyol Belediyesi kiralık işyeri Haberi

Hatay Dörtyol Belediyesi kiralık işyeri

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesi Eski Pazar Yeri, Nakliyatçılar Sitesi, Numuneevler Mahallesi ile Yeniyurt Mahallesi'ndeki 12 işyerini kiraya veriyor. İhale 17 Nisan'da yapılacak.


TAŞINMAZ MAL KİRAYA VERİLECEKTİR

Dörtyol Belediye Başkanlığından:


1 - Kullanımı Dörtyol Belediyesine ait aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulüne göre ihale ile kiraya verilecektir. İhaleler, gösterilen tarih ve saatte Numune evler Mahallesi İstasyon Caddesi No: 50 Dörtyol / HATAY adresinde bulunan Dörtyol Belediye binasında Encümen Toplantı Odasında yapılacaktır.


İstekliler ihaleye ilişkin bilgileri Dörtyol Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde görebilir; Taşınmaz Mal Kira Şartnamesini 100,00.TL (yüz) ücret karşılığında satın alabilirler.

2 - Kiraya verilecek taşınmazların muhammen bedelleri ve geçici teminat miktarları yukarıdaki Maddedeki tabloda gösterilmiştir.

İsteklilerin ihaleye katılmak için her bir taşınmaz için...