29 / 03 / 2024

Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı ne zaman

Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı ne zaman

Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı, 3-7 Mayıs tarihleri arasında Antakya’da gerçekleşecek. Fuar Hatay'da ilk kez düzenlenecek.

TOKİ'nin Hatay, Osmaniye ve Malatya’daki 7 milyar TL'lik konut ihalesi tepki çekti!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay, Osmaniye ve Malatya’da konut yapımı için dört farklı ihaleye çıktı. Toplam bedeli 7 milyar 172 milyon TL olan ihaleler tartışma yarattı.

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından düzenlenen “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 11 Nisan'da açılıyor.

Hatay'da yapı ve inşaat fuarı açıldı!

HATAY'da 1'inci Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı bugün açıldı. Hatay yapı ve inşaat fuarı 7 Mayıs'a kadar açık kalacak.

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı bugün başladı!

Bu yıl ilk kez gerçekleşecek Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı bugün başladı. Ayın 7'sine kadar devam edecek fuar 25 bin metrekarelik alanda gerçekleşiyor.

Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs'ta!

Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı, 3-7 Mayıs tarihleri arasında Antakya’da gerçekleşecek. Fuar Hatay'da ilk kez düzenlenecek.

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta!

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta gerçekleştirilen.İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Alakuş, Birçok siyasinin, iş adamının yanı sıra inşaat malzemeleri, inşaat makineleri, emlakçıları, büyük iş makineleri ve gayrimenkulcüleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Hatay İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs'ta!

Hatay İnşaatçılar Odası, 3-7 Mayıs tarihlerinde Hatay İnşaat 2017 Hatay 1. İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Fuarı düzenleyecek. Fuar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tanıtıldı.

Dos Danışmanlık Gıda Yapı Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dos Danışmanlık Gıda Yapı Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Murat Kirkit tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi Serhat Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu.

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Servet Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi' nde kuruldu.

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor!

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırladı. Fuara 85 firmanın belirtildi.

Van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladı!

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı ne zaman Haberi

Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı ne zaman

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ilki düzenlenecek Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı’nın kentin ekonomik hareketliliğine katkı sunacağını söyledi.


Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’u makamında kabul eden Başkan Savaş, 3-7 Mayıs tarihleri arasında Antakya’da gerçekleşecek olan 1. Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı hakkın da görüş alışverişinde bulundu.


Antakya Otogarı yanındaki fuar alanında gerçekleşecek 1. Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarını, son yıllarda gelişen inşaat sektöründe kentin söz sahibi olması ve ekonomik hareketliliğine katkı sunması için desteklediklerini belirtti. Savaş, "Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak MIPIM’de, EMITT’te, EXPO’da ve daha birçok uluslararası fuarda Hatay’ın tanıtımı ve kalkınması için çalışmada bulunduk. Şimdi de böylesine değerli organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. 3 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30’da gerçekleşecek olan açılışa tüm hemşehrilerimi davet ediyorum”...