24 / 04 / 2024

Hatay yatırımları

Hatay yatırımları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hatay'da 15 yılda yapılan yatırım miktarının 3 milyar 200 milyon TL'ye ulaştığını söyledi.

DSİ'den Hatay'a 213 milyon TL'lik yatırım!

DSİ'nin Hatay’da inşa edeceği 12 tesisin temeli atıldı. 213 milyon liralık yatırımla inşa edilecek tesisin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, tarafından atıldı.

Hatay'da 12 tesisin temeli bugün atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hatay'a 187 milyon TL'lik 16 müjdeyle geldik ve daha önce Hatay'a geldiğimde 57 müjde vermişim." dedi.

Hatay'ın caddeleri yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde yıpranan yol ve caddelerde sürdürdüğü bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay'ın altyapı sorunları çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.  

Hatay Altınözü'ne çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığınca il geneli yapımı süren ‘Çok Amaçlı Salon’ projesinin bir yenisi Altınözü ilçesinde hayata geçiriliyor.

Hatay'ın milyonluk projeleri tam gaz ilerliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Asi Nehri ve Akdeniz’e dökülen diğer derelerin temiz olması için arıtma tesisi inşaatı projesi çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay yenilenen yollarla nefes alıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın çalışma disipliniyle gerçekleştirilen yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla halka ulaşımda rahat bir nefes aldırıyor.

Hatay’ın en büyük altyapı projesi hayata geçiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), "50 yılın İçmesuyu Seferberliği" projesi çerçevesinde başlattığı Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı’nda hat döşeme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Hatay İskenderun'un altyapısı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon hatlarının mevcut kapasitesini arttırma adına projeler geliştirildiğini duyurdu.

Hatay Antakya'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde başlattığı kaldırım çalışmaları ve bordür taşı döşeme çalışmaları kapsamında Antakya ilçesine bağlı Ürgen Paşa Mahallesi’nde estetik kaygı gözeten çalışmalar gerçekleştiriyor.

Hatay Defne'nin altyapısı yenilendi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon hattı olmayan cadde ve sokaklar için hazırladığı projeleri uygulamaya geçirmeye devam ediyor.

Hatay'ın yolları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın öncülük ettiği il genelindeki yol yapım, bakım ve onarım seferberliği kapsamında HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri özverili çalışmalar gerçekleştiriyor.  

Lütfü Savaş geleceğin projelerini anlattı!

Hatay’ı ulaşımdan altyapıya; sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerden sosyal yardımlaşma projelerine kadar hak ettiği değere ulaştıran Hatay Büyükşehir Belediyesi gösterdiği çaba ve çalışma disipliniyle adından başarıyla söz ettiriyor.

Hatay Haraparası'nda kentsel dönüşüm başlayacak!

Haberürk yazarı Esra Boğazlıyan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile röportaj gerçekleştirdi. Savaş, ''Haraparası Mahallesi’nde kapsamlı bir kentsel dönüşüm çalışması başlatacağız'' diye konuştu.

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 165 milyon dolara geriledi!

Yabancı sermayeli şirketlerin Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7 oranında azalarak 165 milyon dolara geriledi

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Hatay yatırımları Haberi

Hatay yatırımları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hatay Valisi Erdal Ata'yı ziyaretinde yaptığı açıklamada, bakanlığının Hatay'da 15 yılda yapılan yatırım miktarının 3 milyar 200 milyon lira olduğunu vurguladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Arslan Hatay'daki yatırımlar ve yapılacak projeler hakkında konuştu. 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin komutanından erine kadar bu harekatta zor bir işi başardığını belirten Arslan, "Kar, kış, her türlü zor şartlar altında çok başarılı bir operasyon yürüyor. Nitekim bu operasyon çerçevesinde imha edilen birçok PYD'nin, PKK'nın, YPG'nin, DEAŞ'ın özellikle üssü var, birçok imha edilen yeri var, 400 üzerinde de yine hakeza terör örgütü mensuplarından özellikle etkisiz hale getirilenler var." dedi.

Arslan, vatandaşın verdiği desteğin yanı sıra bakanlık olarak da Karayolları Genel Müdürlüğünün iş makineleriyle  harekata katkı sağlandığını vurgulayarak, "Onların yolunu açmak,...