19 / 04 / 2024

havalimanı projeleri

havalimanı projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Muş Havaalanında düzenlenen temel atma törenine katıldı. Arslan, 15 yılda havalimanı sayısı 26'dan 55'e yükseldiğini açıkladı.

2017 yeni havalimanlarının yılı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ulaşım yatırımları ve projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, dört şehri daha havalandırarak, 2017'yi havalimanları yılı yapacaklarını vurguladı.

Geleceğe damga vuracak havalimanları inşa ediliyor!

Hindistan'dan Dubai'ye, İstanbul'dan Singapur'a, Avrupa'dan Çin'e dünyanın dört bir yanında, geleceğe damga vuracak yeni nesil havalimanları inşa ediliyor.

Osmangazi Köprüsü yarın açılıyor!

Osmangazi Köprüsü, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle hizmete açılıyor. Sırada rekorlarla dolu diğer mega projeler var...

Feridun Bilgin: 6 yeni havalimanı geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına havalimanı yapılacağını belirtti.

3 ile havalimanı geliyor!

Bakan Elvan, havacılık sektöründe de çok önemli gelişmelerin söz konusu olduğunu, bu yıl 166 milyon yolcu sayısına ulaşıldığını ifade ederek, 3 il için ise havalimanı müjdesi verdi.

42 havalimanında özel sağlık hizmetleri kaldırıldı!

42 havalimanında özel sağlık hizmetleri kaldırıldı. Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin aldığı kararla Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) bağlı 42 havalimanında özel sağlık hizmetlerinin kaldırıldığı belirtildi.

Havaalanına ulaşım her yerden 100 km olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Türkiye'nin hava yolu yolculuklarındaki payı 2013 yılında dünyada yüzde 2,4'e Avrupa'da yüzde 8,7'ye çıktı. Bu yılın sonunda ise yolcu sayısının 167 milyonu bulmasını bekliyoruz" dedi.

TMMOB'den 3. havalimanı planlarına dava!

TMMOB 3. havalimanı planlarına dava açtı. TMMOB'ne bağlı odalar, 3. havalimanı projesine ilişkin çevre düzeni ve imar planlarının iptali ile yürütmenin durdurulması istemiyle idare mahkemesine başvurdu.

Sinop Havalimanı 5 Şubat'ta yeniden uçuşa açılacak!

Vali Yavuz Selim Köşger, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Sinop Havalimanı' nda pist uzatım çalışmaları nedeniyle ara verilen uçuşların 5 Şubat' ta yeniden başlayacağını bildirdi...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

İstanbul Havalimanı dünyada 'oyunu değiştiren' projeler arasında!

Dünyada son dönemde inşa edilen havalimanı projeleri arasında doğa teması öne çıkıyor. İstanbul Havalimanı mimari tasarımıyla dünyada bu akımın öncüleri arasında yer alıyor.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 48 saat!

Türkiye Cumhuriyeti'nin mega projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı 3 gün sonra açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri!

Kurtköy, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde bir değer kazanıyor. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri...

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.

3. havalimanı bölgesindeki projeler IFTE'de tanıtılacak!

İstanbul’da yapımı devam eden yeni havalimanının açılışına aylar kala ciddi bir konut ihtiyacı ortaya çıkarken, bölgede konut projeleri yürüten inşaat firmaları havayolu çalışanları ile IFTE fuarında buluşacaklar. 

3. havalimanının ilk etabı tamamlanıyor!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan 3. havalimanının ilk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılıyor. Peki metro hattı ne zaman açılacak?

3. Havalimanı için geri sayım başladı!

Dünyanın en büyük projeleri arasına giren 3. Havalimanı'nda ilk uçuş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü olan 26 Şubat’ta yapılacak.

3. Havalimanı uzaydan da göründü!

Türkiye'nin en önemli mega projeleri arasında yer alan İstanbul'un Yeni Havalimanı uzaydan da göründü. İşte, 3. Havalimanı'nın uzaydan görüntüsü...

havalimanı projeleri Haberi

havalimanı projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Havayolunu halkın yolu yaptığımız gibi, 'havayoluyla uçmayan kalmayacak' diyerek bu sözümüzü de yerine getirerek Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik." dedi.


Arslan, havalimanı terminal binası ve apron yapımı temel atma töreni ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Muş'a geldi.


Havaalanında düzenlenen temel atma töreninde konuşan Arslan, 15 yıldır AK Parti hükümetleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım'ın liderliğinde ülkenin her yerinde bir kalkınma seferberliğinin olduğunu söyledi.


Bu kalkınma hamlesinden Muş'un da yararlandığını belirten Arslan, "Bir çok yerde bir çok işi başlatıyoruz. Temel atmalara, açılışlara yetişemiyoruz. Geçmişte insanlar temel atacak iş bulamıyorlardı, sadece bir kamyon taş dökerek adına temel atma diyorlardı. Biz tam tersine gerçek temel atmalara yetişemiyoruz. Muş havalimanı çok güzel bir terminal binasına kavuşacak."...