29 / 03 / 2024

Havzan Sosyal Tesisi çalışmaları

Havzan Sosyal Tesisi çalışmaları

Konya Merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından kısa süre önce temeli atılan Havzan Sosyal Tesisi’nde yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Havzanın mayıs ayında temeli atılmıştı.

Merkez Bankası'nın sosyal tesisi Hafize Gaye Erkan'ın ailesine mi tahsis edildi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, ailesini Ankara'daki TCMB Sosyal Tesisi'nin Hafize Gaye Erkan'ın talimatıyla tadilat yapılacağı bahanesi ile kapatıldığı öne sürülerek aileye tahsis edileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Gaziler Sosyal Tesisi 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler için yaptırılan Gaziler Sosyal Tesisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılıyor.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.

Gaziantep Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Tokat Hıdırlık Sosyal Tesisi açıldı!

Kanal Tokat projesi kenarında yapımına başlanan Hıdırlık Sosyal Tesisi tamamlanarak, hizmete açıldı.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Şahinbey Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne inşa ettirilen Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Şahinbey 23 Nisan Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyemiz yapımı devam eden 23 Nisan Mahallesi’ne yaptırdığı 23 Nisan Sosyal Tesisi’ni kısa sürede tamamlayarak vatandaşın hizmetine açacak.

Ankara'da Engelliler Sosyal Tesisi açıldı!

Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Sosyal Tesisi hizmete açıldı. 

Şahinbey Bülbülzade Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Bülbülzade Mahallesine yaptırdığı sosyal tesisi hizmete açtı.

Gaziantep Şahintepe Sosyal Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Şahintepe Sosyal Tesisi’nin inşaatını tamamladı.

Havzan Sosyal Tesisi çalışmaları Haberi

Havzan Sosyal Tesisi çalışmaları

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, çalışmaları yerinde incelerken yetkililerden bilgi aldı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram’ın en kalabalık nüfusuna sahip olan Havzan Mahallesinde yıllardır ihtiyaç olan bir yaşam merkezini bu dönemde faaliyete geçirdiklerini söyledi. Toru, “Bu kapsamda çocuklarımız için çalışma salonları ve kütüphaneler, kadınlarımız için çok amaçlı salonlar, beyler ve emekliler için sohbet salonları gibi bölgenin ihtiyacı olan alanları bu merkezimizle karşılamış olacağız. Yıl sonuna kadar tesisimizi tamamlamayı hedefliyoruz. İnşallah bu tesisin yapımının tamamlanmasıyla birlikte çevrede çocuk oyun parkları ile çocuk sokağımızı da oluşturarak halkımızın istifadesine sunmuş olacağız” şeklinde konuştu.


Bodrum, zemin + 2 kattan oluşan Havzan Aile Yaşam Merkezi’nin Bin 235 metrekarelik inşaat alanıyla Havzan Mahallesinde önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Havzan Sosyal Tesisi’nin yapımının tamamlanmasının ardından içerisinde...