28 / 03 / 2024

Hayrettin Özaltın nereli

Hayrettin Özaltın nereli

Bünyesinde Özaltın İnşaat şirketini de barındıran Özaltın Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Özaltın kimdir? Özaltın İnşaat, inşaat sektöründe hangi alanlarda faaliyet gösteriyor? İşte Hayrettin Özaltın...

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kocabaş ve Lara Özaltın ortaklığında kuruldu.

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülüstan Özaltın tarafından kuruldu.

Hayrettin Çaycı Kimdir?

Hayrettin Çaycı kimdir? Hayrettin Çaycı’nın mesleği nedir? Hayrettin Çaycı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, turizm şirketlerine çalıştı Hangi firmaya ne kadar teşvik verildi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mayısta 824 yatırım teşvik belgesi düzenledi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesinin, 1 milyar 969 milyon lirayla Özaltın Otel İşletmeleri AŞ'nin yatırımı için düzenlendiği belirtildi.

Kripto paralar kağıt paraların yerini alabilir mi?

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Hayrettin Karaman bugünkü köşesinde kripto para sektörünü kaleme aldı. İşte Hayrettin Karaman'ın 'Kripto para ve dijital sistem' başlıklı yazısı...

Öznur Özdemir Özaltın vefat etti!

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özdemir Özaltın, hayatını kaybetti. 

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesinin 1. kısmını kazandı!

Slovenya’nın en büyük altyapı projelerinden Divaca-Koper Demiryolu’nun çift hatta çıkarılma projesini hayata geçirmek üzere Slovenya Devleti’nin kurduğu 2TDK Şirketi’nin iki bölümde düzenlediği ihalelerin 1. Kısmını da Kolektor CPG-Yapı Merkezi-Özaltın Konsorsiyumu aldı. 

Slovenya inşaat sektörüne Türk müteahhit imzası!

Slovenya inşaat sektöründe Türk şirketleri için önemli ülkelerden biri.  Yapı Merkezi, Cengiz Holding, Özaltın Grubu gibi inşaat devleri, ülkenin en büyük ölçekteki müteahhitlik işlerini kazanıyor. 

Yapı Merkezi, Slovenya’nın en büyük inşaat projesinde yer alacak!

Slovenya Devlet Demiryolu şirketi 2TDK’nın, Divaca-Koper Demiryolu’nun çift hatta çıkarılma işlerinin 2. kısmı (LOT 2) için yaptığı ihaleyi Kolektor CPG-Yapı Merkezi-Özaltın Konsorsiyumu aldı.

Hayrettin Özaltın nereli Haberi

Hayrettin Özaltın nereli

Hayrettin Özaltın kimdir?

Hayrettin Özaltın, 1965 yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Nuri Özaltın tarafından kurulan Özaltın Holding'in Yönetim Kurulu Üyesidir. Hayrettin Özaltın ayrıca, DEİK 'te (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Yürütme Kurulu Üyesi olarak görev alıyor.


Hayrettin Özaltın'ın aynı zamanda Özaltın firmasının yetkilisi olduğu Özaltın Holding, bünyesinde Özaltın İnşaat Şirketini de barındırıyor. 


Özaltın İnşaat..

Özaltın Holding’in temel iş sahalarından biri olan Özaltın İnşaat Şirketi 1965 yılında Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın tarafından kişisel bir teşebbüs olarak kurulmuştur. 


Kuruluşundan bu yana hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli projelere imza atarak Türk müteahhitlik sektörünün önemli temsilcilerinden biri haline gelen Özaltın İnşaat, 50 yıla yakın zamandır edindiği sektörel birikimi, farklı inşaat dallarında kazandığı tecrübesi ve uluslar arası başarılara imza atan kimliği ile şu an inşaat sektörünün örnek ve...