28 / 03 / 2024

heybeliada kiralık yazlık

heybeliada kiralık yazlık

Büyükada, Heybeli, Kınalı, Burgaz... Denizin ortasından İstanbul'a göz kırpan Adalar'da yaşamak isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. Peki adalarda emlak piyasası ne durumda? İşte sizin için araştırdığımız Adalar emlak fiyatları 2013 sonuçları...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

Kiralık yazlık fiyatları dudak uçuklattı!

Kovid-19 salgını ve tam kapanma kararı yazlık bölgelere göçü artırdı. Çeşme’den Fethiye’ye kadar olan sahil kısımlarında kiralık yazlık talebi de katlandı. Sezonluk yazlık fiyatları 750 bin TL'ye kadar ulaştı...

Kiralık yazlıklarda koronavirüse karşı sertifikalı ev modeli!

Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerindeki kiralık yazlıklarda Kovid-19'a karşı sertifikalı ev modeli uygulanıyor.

Koronavirüs kiralık havuzlu villalara talebi artırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Kiralık yazlık konut ilanı aramaları arttı!

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla, şehir hayatının yoğun temposundan uzaklaşıp yazın keyfini çıkarmak isteyenler için kiralık yazlık konut ilanları sahibinden. com’da en dikkat çekici başlıklar arasında yerini aldı...

Mayıs'ta kiralık daire aramaları yüzde 24 arttı!

Yazlık kiralık ev arayışı internet üzerinden kiralık daire aramalarını artırdı. Mayıs ayı verilerine göre kiralık daire aramaları Nisan ayına göre yüzde 24’lük bir yükseliş gösterdi.

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

heybeliada kiralık yazlık Haberi

heybeliada kiralık yazlık


'İstanbul deyince aklıma Adalar gelir' demiş şair. Denizi, yeşili, sakinliği ve daha pek çok güzelliği ile İstanbul'un en özel yerleri arasında olan Adalar'ın birinde yaşamak çoğu insanın hayali. Son dönemlerde emlak piyasasının hareketlendiği Adalar'da özellikle yaz aylarında oturum daha da artıyor. Adalar'dan yazlık kiralamayı düşünenler ya da ev satın alarak yaz – kış oturma planları yapanlar için mevcut emlak fiyatlarını araştırdık. İşte Adalar emlak fiyatları 2013..




Büyükada'da sezonu 6 bin TL'ye yazlık

İstanbul Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada, aynı zamanda Adalar'ın en büyük tepesi olan Yücetepe'ye de sahip. Toplam yüzölçümü 5.4 kilometrekare olan Büyükada, en çok rağbetin görüldüğü adalardan biri...