18 / 04 / 2024

home aves kampanyası

home aves kampanyası

Güneşli'de Kavi Yapı tarafından hayata geçirilen Home Aves, 191 daireyi sunuyor. 15 Eylül'e kadar sürecek olan bir kampanyaya İza atan Kavi Yapı, 0.80'den başlayan vade oranlarıyla kredi kullanmayı mümkün kılıyor.

Home Aves'te arabanı getir evini götür! 2500 liraya!

Güneşli’deki Home Aves'in yeni kampanyasında arabasını getiren evini götürüyor, projede metrekare birim fiyatlar 2500 liradan başlıyor

DOQU HOME’da 1 alana 1 bedava kampanyası! İşte DOQU HOME 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

DOQU HOME Eylül ayının gelişiyle kampanyalı ürünlerini arttırmaya başladı. Önce yapmış olduğu kampanyalara ek, son olarak ‘Okula Dönüş’ kampanyası ve diğer kampanyalarla indirimli ürünleri tüketicinin beğenisine sunuyor.

Enza Home’dan “Sonbaharın En Güzel Fırsatı” Kampanyası! İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Enza Home 'Sonbaharın En Güzel Fırsatı' kampanyasını duyurdu. Enza Home kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı ve 4 ay ertelemeli 36 ay taksit imkanı sunuyor. İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları!

20 değil, 30 değil! Tam yüzde 60 indirimle English Home çeyiz kampanyası! 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sevilen ev yaşam markası English Home sezonu yüzde 60 bomba indirimle kapatmaya hazırlanıyor. Sofra mutfak kampanyasında çay kahve takımları, emaye çaydanlıklar, fincan setleri ve daha neler neler. En yakın English Home’da sizi dev indirimler bekliyor. İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

English Home'da şimdi yüzde 50 indirim başladı! English Home Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler var?

Anneler Günü kampanyası başlatan firmalar arasında English Home da bulunuyor. Peki English Home Anneler Günü kampanyasının detayları neler? English Home Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler yer alıyor?

Home Aves Güneşli'de son daireler!

291 konutluk Home Aves Güneşli Kavi Yapı tarafından inşa ediliyor. Home Aves Güneşli'de son daireler için satışlar sürüyor.

Güneşli Home Aves ödeme planı!

20 dairenin satışlarının devam ettiği Güneşli Home Aves ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor.

Home Aves Güneşli fiyatları 2016!

Toplam 191 konuttan oluşan Home Aves Güneşli projesinde 20 adet daire kaldı. Projede 1+1 ve 2+1 dairelerin satışları devam ediyor. İşte Home Aves Güneşli fiyatları 2016...

Kavi Yapı Home Aves'te 221 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 60 ay 0 faiz!

Basın Ekspres yolu güzergahındaki projeler arasında yer alan Home Aves’te ,yüklenici firma Kavi Yapı kendi elindeki daire satışlarını bitirmesi üzerine arsa sahibi ile yaptığı anlaşma ile arsa sahibinin dairelerinin satışlarını da bitirmek üzere.

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası!

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası kapsamında lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor.

Güneşli Home Aves’te son 30 daire! 221 bin TL'ye!

Basın Ekspres yolu güzergahındaki projeler arasında yer alan Home Aves’te ,yüklenici firma Kavi Yapı kendi elindeki daire satışlarını bitirmesi üzerine arsa sahibi ile yaptığı anlaşma ile arsa sahibinin dairelerinin satışlarını da bitirmek üzere.

Sample Home’da Aralık ayı kampanyası başladı!

Sample Home’da Aralık ayında fırsat patlaması yaşanıyor. Aralık ayı kampanyası kapsamında Sample Home’da ayrıcalıklı bir yaşam sürmek isteyenlere sadece bu fırsatları seçmek kalıyor. Üstelik son derece cazip ödeme planlarıyla!

Güneşli Home Aves’te son 2 stüdyo daire 162.000 TL'ye!

İstanbul’un ulaşım olarak en önemli bölgelerinden biri olan Güneşli’deki HOME AVES projesinde yaşam başladı.Sosyal tesislerinin de hizmete açıldığı projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Ağaoğlu My Home Maslak peşinat kampanyası!

Toplam 786 adet daireden meydana gelen Ağaoğlu My Home Maslak peşinat kampanyası devam ediyor. 13 Şubat tarihi itibariyle başlayan kampanyanın 3 hafta sürmesi planlanıyor.

home aves kampanyası Haberi

home aves kampanyası

Güneşli'de Kavi Yapı tarafından hayata geçirilen Home Aves, 191 daireyi sunuyor. 15 Eylül'e kadar sürecek olan bir kampanyaya İza atan Kavi Yapı, 0.80'den başlayan vade oranlarıyla kredi kullanmayı mümkün kılıyor. Bu arada kampanya haricindeki dairelerin satışlarında, peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. Home Aves'te 41 metrekare 1+0 daireler 159 bin liradan, 65 metrekare 1+1 daireler 207 bin liradan, 103 metrekare 2+1 daireler 323 bin liradan, 172 metrekare 3+1 dairelerse 581 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki kus bahçesinde İstanbul ikliminde yaşayabilen kus türleri yer alıyor.


Star 


Home Aves İletişim bilgileri:

Telefon: 0212 503 28 37

Web adresi: