20 / 04 / 2024

Hülya Avşar sarıyer evi

Hülya Avşar sarıyer evi

Ablasının Sarıyer'deki evinde oturan Helin Avşar, tek yaşamaktan sıkıldı. Ablası Hülya Avşar, evin 3 katının kiraya vermeye karar verdi.

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Helin Avşar, çanta parasına arsa aldı!

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, parasını arsa ve eve yatırıyor. Avşar son olarak, çanta parasına arsa aldı...

Hülya Avşar'dan ada açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde ada satın aldığı iddia edilen Hülya Avşar katıldığı bir programda iddiaları yanıtladı.

Sarıyer Rumelifeneri'nde askeri arazi satışa çıkarıldı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Sarıyer'de Rumelifeneri Mahallesi’nde bulunan 4 bin 290 metrekarelik askeri alanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Sarıyer'de depreme hazırlık çalışmaları başladı!

Sarıyer Belediyesi farklı mahallelere yerleştirilen konteynerları, 3 barınma ve 3 tahliye noktasının yanı sıra 106 farklı lokasyonda oluşturulan toplanma alanları ile olası deprem için hazırlıklarını hızlandırdı. 

Hülya Avşar'ın adasının hissedarlarından açıklama!

Magazin gündeminde bu aralar Hülya Avşar'ın Ayvalık'tan ada aldığı söylentileri dolaşıyordu. Çok konuşulan adanın hissedarları söz konusu iddiaları yanıtladı.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...

Hülya Avşar 55 milyon TL'ye Çiçek Adası'nı aldı!

Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hülya Avşar, 55 milyon TL’ye Ayvalık’taki Çiçek Adası’nı aldı. Güzel oyuncu, yeni yuvasının mimarisini kızı Zehra’ya emanet edecek

Hülya Avşar: Benim evim Acun'un evi!

Bir muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hülya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Benim evim onun evi” dedi.

Hülya Avşar yaz aylarını Ayvalık’taki evinde geçirecek!

Geçtiğimiz gün İstinye Park’ta görüntülenen Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık’ta bulunan evinde geçireceğini, gitmeden önce alışverişe çıktığını söyledi. 

Hülya Avşar: Riva'da çiftlik yaptırıyorum!

Hülya Avşar önceki gün kızı Zehra'nın staj yaptığı Etiler'deki bir mimarlık ofisinde görüntülendi. Riva'da çiftlik yaptırmaya başladığını söyleyen Avşar, ''Hayalimi Zehra ile gerçekleştiriyorum. Çiftlikte tenis kortu bile bulunuyor'' dedi. 

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

Hülya Avşar sarıyer evi Haberi

Hülya Avşar sarıyer evi

İstinyePark'ın rezidansında kirada oturan Helin Avşar, boşandıktan sonra evini değiştirmek istemişti. Ablası Hülyar Avşar kardeşine yalı jesti yapmıştı. Avşar, kardeşine Sarıyer'deki 4 katlı köşkünü tahsis etmişti. 



Hülya Avşar'dan kardeşi Helin Avşar'a yalı jesti!



4 katlı evde tek başına yaşamaktan sıkılan Helin Avşar'ın imdadına yine ablası yetişti. Avşar kızı, evin 3 katının kiraya verme kararı aldı. Kardeşlerin önceliğinin yakın aile dostları olduğunu...