19 / 04 / 2024

Hüseyin Gürlesin kimdir

Hüseyin Gürlesin kimdir

Denizli Pamukkale Belediyesi’nin Karşıyaka Mahallesi’nde yapımı için büyük destek verdiği Pamukkale Esen Caminin temelini Başkan Hüseyin Gürlesin attı.

Pamukkale'ye 33 milyon liralık yatırım!

Kayıhan, Zeytinköy ve Zümrüt mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin 1 milyon liraya ihale edilen 2 bin 850 metre uzunluğundaki yol ve kaldırım çalışmalarını denetledi...

Pamukkale Değirmenönü Caddesinde dönüşüm atağı başladı!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayhan Mahallesi Değirmenönü Caddesi’nde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Gürlesin, İlçe sınırlarında bir değişim ve dönüşüm atağını başlattıklarını söyledi.

Pamukkale'nin tanıtımı için vakıf kurulacak!

Pamukkale'nin sadece Denizli'nin değil, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu belirten Başkan Gürlesin, "Pamukkale ve diğer zenginliklerin tanıtımının daha etkili yapılabilmesi için 'Denizli Tanıtım Vakfı kurulmalı" dedi.

Hüseyin Gürlesin kimdir?

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin kimdir? Hüseyin Gürlesin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Gürlesin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Gürlesin...

Hüseyin Gürlesin: Pamukkale'nin TÜRSAB'a devri olumlu karşılandı!

Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin "Pamukkale 'de üç ay sonra turizm sezonu başladığında devir yapılsa burada yaşanacak bir aksaklığın telafisi mümkün değil" dedi.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Arabul Kimdir?

Hüseyin Arabul kimdir? Hüseyin Arabul’un mesleği nedir? Hüseyin Arabul hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bürge kimdir? 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.- Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi / Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bürge kimdir? Hüseyin Bürge hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Bürge biyografisi..

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Seyit Gürel, TSKB GYO'dan ayrıldı!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Seyit Gürel görevinden istifaen ayrıldı.  Şirketin boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Sevilay Kıran'ın seçilmesine karar verildi.

Hüseyin Gürlesin kimdir Haberi

Hüseyin Gürlesin kimdir

Karşıyaka Mahallesi’nde daha önce ihtiyaca cevap vermediği ve dayanıksız olduğu için yıkılan caminin yerine yenisinin temeli törenle atıldı. Pamukkale Esen Caminin temel atma törenine caminin yapımına büyük katkı veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan başta olmak üzere Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Veli Demir, Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Süleyman Orhan, caminin mimarlığını üstlenen Mustafa Yardım ve Karşıyaka Mahalle Sakinleri katıldı.

Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi başta olmak üzere caminin yapımında destek veren ve verecek olan hayırseverlere teşekkür etti.

Pamukkale Esen Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Süleyman Orhan ise, eski caminin yıkılmasının ardından bölgede büyük bir ihtiyaç olan yeni caminin...