25 / 04 / 2024

Hüseyin Gürlesin

Hüseyin Gürlesin

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Çerkez Mahallesi'nde yeni açtığı yolları kilit taşlarıyla döşedi. Başkan Gürlesin, çalışmaların sürdüğü mahallede incelemelerde bulundu.

Pamukkale'de 16 mega proje hayata geçecek!

Denizli’nin 330 bin kişinin yaşadığı ilçesi Pamukkale’de belediye, bu yıl 16 mega projeyi hayata geçirecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 16 mega projenin 100 milyon lira tutarında olacağını söyledi.

Pamukkale'de imar çalışmaları için toplantı düzenlendi!

Denizli’nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İmar Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak mühendislik odalarının ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle buluştu.

Hüseyin Gürlesin: Pamukkale'de turizm için havaalanı ve hızlı tren olmalı!

Pamukkale'nin yerel yönetimlere verilmesini isteyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, DRT Denizli'de katıldığı Güne Bakış programında havaalanı, otoyol ve Pamukkale ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Gürlesin: Pamukkale'nin TÜRSAB'a devri olumlu karşılandı!

Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin "Pamukkale 'de üç ay sonra turizm sezonu başladığında devir yapılsa burada yaşanacak bir aksaklığın telafisi mümkün değil" dedi.

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Seyit Gürel, TSKB GYO'dan ayrıldı!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Seyit Gürel görevinden istifaen ayrıldı.  Şirketin boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Sevilay Kıran'ın seçilmesine karar verildi.

Seyit Hüseyin Gürel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Hüseyin Gürel kimdir? Seyit Hüseyin Gürel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Seyit Hüseyin Gürel'in biyografisi...

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi restore edilecek!

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyon ihalesi yarın gerçekleşecek. Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyonunun 350 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Pamukkale'den üst yapıya 20 milyon liralık yatırım!

Pamukkale Belediyesi'nce, 2016'da üst yapı için yaklaşık 20 milyon liralık yatırım yapıldığı açıkladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üst yapı açısından ilçe genelinde birçok çalışma yaptıklarını belirterek çalışmaların 2017'de de devam edeceğini söyledi.

Hüseyin Gürlesin yatırımcıları Pamukkale'ye davet etti!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale ile Karahayıt bölgesinin hem şifalı su kaynakları, hem tabii güzellikleriyle bir cazibe merkezi olduğunu belirterek, yerli ve yabancı turistleri ilçelerine davet etti.

Denizli Bağbaşı'na kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin "Bağbaşı'nda sadece bizim değil Denizli için de büyük öneme sahip olan Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi projemize imza atacağız." dedi.

Denizli Kocadere'deki aile sağlığı merkezi ve camii incelendi!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye ekiplerince yürütülen Kocadere Mahallesinde aile sağlığı merkezi ve Kocadere Caminde yürütülen onarım, çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Hüseyin Gürlesin Haberi

Hüseyin Gürlesin

DENİZLİ Pamukkale Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Çerkez Mahallesi'nde yeni açtığı yolları kilit taşlarıyla kapladı. Mahalle sınırları içinde yaklaşık 50 bin metrekarelik parke ve kaldırım taşı döşemesi yapıldı. Mahalleye yapılan yatırım 1 milyon 250 bin liraya ulaştı. Pamukkale'nin modern bir yapıya kavuşması için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Daha önce ilçe olan Akköy'deki 8 mahallede üstyapı çalışmaları sürüyor, imar planında yol olan yerler parke taşlarıyla döşenip halkın kullanımına açıldı. Biz Akköy'ü Pamukkale ve Karahayıt gibi turizm bölgeleri içinde düşünüyoruz. Karahayıt ve Akköy'ü ortaya çıkarmak için üstyapı çalışmalarımız devam edecek" dedi. 


Yeni...